Επόμενος Αγώνας
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
PROSOTSANI vs
Σάββατο 20-08-2016
Ώρα: 6μ.μ
"Γεώργιος Μακρής"
3ος φιλικός 
Ανακοινώσεις
Έμψυχο Δυναμικό
2016-2017:
(συνεχής ροή,
τελευταία ενημέρωση
12/07/2016 στις 11:42)

1. Φερφέρης,
2. Αστερίου,
3. Γεωργιάδης,
4. Καλαϊτζής Δ.,
5. Παπαμιχαήλ,
6. Ρούσσος,
7. Τσακμακίδης,
 
8. Περσιανλής, 
9. Αθανασιάδης Χ.,
10. Παλτζίδης,
 
11. Πετρόπουλος, 
12. Αθανασιάδης Δ., 
13. Μωυσίδης,
14. Καρίπης,
15. Δροσίδης,
16. Καλαϊτζής Κ.,
17. Παπαδόπουλος
 

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ PROSOTSANIFC.GR

Τα στατιστικά του αγώνα Άγιος Αθανάσιος – Προσοτσάνη 3 – 2

9η αγωνιστική

Γκολ

Ασσίστ

Key

passes

Τελικές

Στην

εστία

Πέν

Ά. Αθανάσιος

3

1

2

7

6

0

Προσοτσάνη

2

1

3

14

8

0

 

9η αγωνιστική

Δοκ

Επεμβάσεις

Κόρνερ

Φάουλ

υπέρ

Κίτ

Κόκ

Ά. Αθανάσιος

0

3

2

12

3

1

Προσοτσάνη

3

3

7

19

1

0

MAN OF THE MATCH: Μπορεί το πρώτιστο μέλημά του να είναι η πρώτη αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων του Αγίου Αθανασίου, αλλά το πλούσιο ταλέντο του και η σκληρή δουλειά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους του δίνουν την ευκαιρία να σκοράρει…και το κάνει φέτος με ιδιαίτερη συχνότητα (σ.σ. ήδη έχει φτάσει τα 6). Χθες, ήταν ο άνθρωπος ουσιαστικά που «σκότωσε» την Προσοτσάνη με τα δύο προσωπικά του γκολ. Ο Λάζαρος Δεληκωστίδης λοιπόν ανοίγοντας το σκορ στο 16’ με εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από το συνδυασμό με τον Παναγιώτου και διαμορφώνοντας το…απαγορευτικό για όποια όνειρα από πλευράς Προσοτσάνης 3-1 στο 86’ με φάουλ ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP του ματς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Δύο γκολ σημείωσε από πλευράς Προσοτσάνης κι ο Κώστας Τσακμακίδης, ο οποίος με τις φετινές του επιδόσεις δείχνει σχεδόν βέβαιο πως θα ξεπεράσει τα 11 της σεζόν 2013-2014, μιας και μετράει ήδη 7 στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε κυρίως στην κορυφή της επίθεσης έχοντας ν’ αντιμετωπίσει 2 και 3 αντιπάλους όταν έπαιρνε την μπάλα. Το πάλεψε όσο δεν πήγαινε ανάμεσα σε Τετρλίδη, Αποστολίδη και πολλές φορές Δεληκωστίδη, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Κιουμουρτζή.

Η ΦΑΣΗ: Γκολ για σεμινάριο αυτό της μείωσης σε 2-1 από πλευράς Προσοτσάνης στο 64’ (σ.σ. πάντως να μην αδικήσουμε και τα δύο πρώτα του Μέγα που προήλθαν κι αυτά από όμορφους συνδυασμούς)! Ο σκόρερ Τσακμακίδης με ραμπόνα κλεισμένος ανάμεσα σε δύο αντιπάλους εκτός περιοχής βρίσκει τον Κωταΐδη κι αυτός με τη σειρά του στο ημικύκλιο τον Καλαϊτζή που περίμενε την κίνηση overlap του Δημήτρη Αθανασιάδη με τον τελευταίο μπαίνοντας στην περιοχή να σεντράρει δυνατά και παράλληλα και τον 1ο σκόρερ της Προσοτσάνης να την «αγγίζει» με προβολή για το 2-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αχθοφορίδης Νικόλαος – Μαρμαρίδης Γεώργιος – Κετσιμπάσης Παναγιώτης, της ΕΠΣ Δράμας.

ΣΤΟ ΑΤΜ: Κάποτε θα ερχόταν και η 1η ήττα, τουλάχιστον ήρθε σε μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα για την Προσοτσάνη και σ’ έναν αγωνιστικό χώρο…χωράφι στην κυριολεξία! Όχι ότι οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν πήραν μια σπουδαία νίκη και διεύρυναν το δικό τους αήττητο σερί στα 6 ματς πρωταθλήματος! Αν και βρέθηκαν από το πουθενά να κυνηγούν στο σκορ από τα επίπεδα του 2-0, οι παίκτες του Γιώργου Λάλα βρήκαν τους τρόπους να «ξεκλειδώσουν» την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, που ειδικά μετά την αποβολή του Σαββίδη από το ημίωρο το μόνο που έκανε ήταν να διώχνει την μπάλα από την περιοχή της. Αν μη τι άλλο οι φιλοξενούμενοι αδίκησαν εαυτούς με την τελική έκβαση που είχε το ματς, μια ήττα που πείσμωσε τους «κυανόλευκους» ενόψει συνέχειας και τους θέλει να υποδέχονται στο απόρθητο εδώ και 19 μήνες από δραμινή ομαδα «Γεώργιος Μακρής» το Δοξάτο, πριν τη νοκ άουτ κόντρα τους μέσα στην Πετρούσα την τελευταία Τετάρτη του μήνα!

 

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1263463
Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός