Επόμενος Αγώνας
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
PROSOTSANI vs
Σάββατο 20-08-2016
Ώρα: 6μ.μ
"Γεώργιος Μακρής"
3ος φιλικός 
Ανακοινώσεις
Έμψυχο Δυναμικό
2016-2017:
(συνεχής ροή,
τελευταία ενημέρωση
12/07/2016 στις 11:42)

1. Φερφέρης,
2. Αστερίου,
3. Γεωργιάδης,
4. Καλαϊτζής Δ.,
5. Παπαμιχαήλ,
6. Ρούσσος,
7. Τσακμακίδης,
 
8. Περσιανλής, 
9. Αθανασιάδης Χ.,
10. Παλτζίδης,
 
11. Πετρόπουλος, 
12. Αθανασιάδης Δ., 
13. Μωυσίδης,
14. Καρίπης,
15. Δροσίδης,
16. Καλαϊτζής Κ.,
17. Παπαδόπουλος
 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ pre game

the_pregameΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 03-02-2016.

ΩΡΑ: 3:15μ.μ.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Μακρής».

ΜΕΤΑΔΟΣΗ:  Alpha news Δράμας 95.5FM ~ www.draminaspor.gr ~ facebook/ΓΣ Προσοτσάνης.

ΦΟΡΜΑ ΟΜΑΔΩΝ (στα τελευταία 6 ματς): Προάστειο-Προσοτσάνη 1-1, Προσοτσάνη-Καλλίφυτος 1-3, Καλαμπάκι-Προσοτσάνη 2-1, Φωτολίβος-Προσοτσάνη 0-3, Προσοτσάνη-Περιθώρι 4-0 & Σιταγροί-Προσοτσάνη 4-0 / Καλός Αγρός-Πανδραμαϊκός 1-5, Ξηροπόταμος-Καλός Αγρός 2-1, Καλός Αγρός-Χωριστή 2-4, Κάτω Νευροκόπι-Καλός Αγρός 0-1, Καλός Αγρός-Άγιος Αθανάσιος 0-4 & Καλός Αγρός-Προάστειο 4-3.


ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 6η-15η.


ΒΑΘΜΟΙ: 32-9.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: - / - .


ΕΔΩ & ΑΛΛΟΥ (σε παρένθεση τι έγινε στον αγύρο):

Άγιος Αθανάσιος – Περιθώρι (2-2),

Ξηροπόταμος – Χωριστή (0-4),

Φωτολίβος – Σιταγροί (1-1),

Πανδραμαϊκός – Κάτω Νευροκόπι (1-2),

Καλαμπάκι – Πετρούσα (2-2),

Προσοτσάνη – Καλός Αγρός (4-3),

Καλλίφυτος – Κύργια (1-2) &

Δοξάτο – Προάστειο (3-0 λόγω ένστασης).


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ (με γηπεδούχο την Προσοτσάνη): 2014-2015 (3-1).


ΠΡΙΝ 15 ΜΗΝΕΣ στο «Γεώργιος Μακρής» (8/11/2014): Έχοντας να αντιπαρέλθει της κούρασης από το μεσοβδομαδιάτικο ματς κυπέλλου και τα 120’ κόντρα στον Πανδραμαϊκό, όπως επίσης και το ψυχολογικό «κενό» που άφησε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού, η Προσοτσάνη κατάφερε κι έκαμψε σχετικά εύκολα μετά από σούπερ εμφάνιση στην επανάληψη την αντίσταση του Καλού Αγρού, νικώντας με σκορ 3-1 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την πάροδο των επτά αγωνιστικών.

29 μέρες μετά το τελευταίο ματς των «κυανόλευκων» στη φυσική τους έδρα, οι παίκτες του Γιώργου Λάλα έπειτα από ένα μοιρασμένο α’ ημίχρονο, ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό στην επανάληψη και «χτυπώντας» πότε από τα άκρα και πότε από τον κεντρικό άξονα διατήρησαν το αήττητο συνολικά στο πρωτάθλημα, αλλά και το απόλυτο των νικών ως γηπεδούχοι (4 στα 4)!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν ουσιαστικά στην 1η τους επίσκεψη στα καρέ του Καλού Αγρού (24’ 1-0, Πολυχρονίδης), όμως ήρθε ένας ακόμη «πρώην» να βάλει δύσκολα στην Προσοτσάνη εν όψει συνέχειας (35’ 1-1, Χριστοφορίδης) για να πάνε οι δύο ομάδες με το ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ωστόσο και μετά τη σωτήρια επέμβαση του Καρίπη σε πλασέ του Παπαδόπουλου (51’), ήρθε στο «καπάκι» η εκ νέου πρωτοπορία στο σκορ (52’ 2-1, Χατζησαββίδης) κι έκτοτε η Προσοτσάνη πάτησε γκάζι…και χάθηκε! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο μετά την είσοδο στο τελευταίο 15λεπτο (3-1 76’, Κερασίδης), ενώ αν οι πρωτοπόροι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια σίγουρα το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου, ιδιαίτερα στο μεσοδιάστημα μεταξύ του 2-1 και του 3-1! Τα τελευταία λεπτά μέχρι και το σφύριγμα της λήξης από το ρέφερι είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, μια συνάντηση την οποία παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι και διεξήχθη κατά διαστήματα κάτω από ένα ελαφρύ ψιλόβροχο.


ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΟ (26/09/2015): 7 γκολ, 28 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 23 (!!!) στο στόχο, μία αποβολή πολύ καλό ρυθμό σ’ έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο μεταξύ Καλού Αγρού και Προσοτσάνης περιλάμβανε το πλούσιο μενού που εντέλει παρουσίασαν οι δύο ομάδες στους λιγοστούς λόγω του ψιλόβροχου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελπίδας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Η Προσοτσάνη που για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς πέτυχε ακριβώς 4 γκολ (σ.σ. την προηγούμενη ήταν στην Καλλίφυτο στη νίκη της με 4-1), παρέδωσε στο α’ 45άλεπτο μαθήματα σύγχρονου επιθετικού ποδοσφαίρου, με πολλές εναλλαγές θέσεων, τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις, κυκλοφορία που κυριολεκτικά τσάκιζε κόκκαλα, έκανε σμπαράλια τη μεσοαμυντική λειτουργία των γηπεδούχων φτάνοντας στο εκκωφαντικό 0-4 στο παραπάνω διάστημα. Ο Καλός Αγρός πέραν μιας-δυο επιθετικών ενεργειών κυρίως του Κονδυλίδη δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτό το 0-4 μέχρι την ανάπαυλα τον…κολάκευε κιόλας!

Τι έγινε στην επανάληψη; Οι παίκτες του Γιώργου Λάλα πίστεψαν ότι όλα είχαν κριθεί και τραβώντας χειρόφρενο στο δημιουργικό τομέα κάνοντας συνάμα συναγωνισμό σε λάθη στα…μετόπισθεν, λίγο έλλειψε να πάθουν την καζούρα της χρονιάς, μην παίρνοντας το μάθημά τους από το προ διετίας 3-3 μέσα στους Αμπελόκηπους. Ευτυχώς δηλαδή που σήμερα (σ.σ. χθες) τα γκολ της επίθεσης ήταν τέσσερα γιατί θα ζούσαμε όλοι ένα απίστευτα οδυνηρό déjà vu! Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Περσιανλή με μπροστάρη και σκόρερ το νεαρό Λυμπερίδη που σημείωσε χατ τρικ, μην έχοντας να χάσουν τίποτα παραπάνω από το ήδη βαρύ 0-4 του 1ου 45άλεπτου και χωρίς να γίνουν πιεστικοί προς τα καρέ των αντιπάλων τους, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο την ήττα τους, με το τελικό 3-4 να τους αφήνει μεν στην τελευταία θέση του ταμπλό χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής, να τους δίνει όμως κουράγιο ενόψει δύσκολης συνέχειας.

Την ποδοσφαιρική ραψωδία του α’ μέρους και τους τρεις βαθμούς έστω και με την ψυχή στο στόμα κρατάει λοιπόν η Προσοτσάνη, ένα τρίποντο που της έδωσε την ευκαιρία για άλμα ως τη 2η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από την…απόλυτη Χωριστή, δύο εβδομάδες πριν τη μεταξύ τους κόντρα στο γήπεδο του Ορφέα. Ωστόσο, για τους «κυανόλευκους» αυτό που προέχει είναι το ματς κόντρα στο Κάτω Νευροκόπι στο «Γεώργιος Μακρής» το προσεχές Σάββατο…


ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 1,30 – Χ: 4,75 – 2: 6,30

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ραβίκαλης Πέτρος – Τριανταφυλλίδης Αρχιμήδης – Χουμπουρίδου Μαρία, της ΕΠΣ Δράμας.


ΤΟ tip ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ: Αμφίσκορα ήταν και τα τρία προηγούμενα ματς μεταξύ Προσοτσάνης και Καλού Αγρού ανεξαρτήτου έδρας, με τους αυριανούς γηπεδούχους να μετρούν το απόλυτο κόντρα στην Ελπίδα. Άλλωστε το συγκεκριμένο ζευγάρι πρωτοσυναντήθηκε το Νοέμβριο του 2014 με την Προσοτσάνη να επικρατεί με σκορ 3-1, ντουμπλάροντας τις νίκες της ημέρα Τετάρτη (σ.σ. 11/3/2015) με 2-1. Αυτή θα είναι και η 2η Τετάρτη που θα τεθούν αντιμέτωπες Προσοτσάνη και Καλός Αγρός, δύο ομάδες που αν μη τι άλλο είναι…απογοητευμένες μιας κι αυτή του Γιώργου Λάλα απώλεσε τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο στον καταστροφικό Ιανουάριο και αυτή του Γιώργου Περσιανλή το όνειρο συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Δράμας ακριβώς μία εβδομάδα πριν.

 

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1263322
Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός