Έδειξαν το δρόμο


Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔράμας, η Προσοτσάνη στην επιστροφή στους πάγκους του προπονητή της Θόδωρου Πούλιου (έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Εύβοια), επιβλήθηκε της Δόξας του Προσοτσανιώτη κόουτς Γιάννη Οικονόμου με σκορ 4-3. Η διακύμανση του σκορ, η εναλλαγή συναισθημάτων κυρίως στο α´ μέρος όπου και σημειώθηκαν τα 6 γκολ ήταν «όλα τα λεφτά» στο απογευματινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία. Η νικήτρια αν και αιφνιδιάστηκε στο 3ο λεπτό και βρέθηκε με το «καλημέρα» να κυνηγάει το σκορ, αντέδρασε στο 16 και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαϊτζή, σε ανατροπή του Μητσιγιώργη. Ο δεινός σκόρερ των «κυανόλευκων» έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 18ο λεπτό με διαγώνιο πλασέ, πριν οι «μαυραετοί» ισοφαρίσουν στο 20. Από κείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Μητσιγιώργης και πετυχαίνοντας το 3-2 στο 22ο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ σημείωσε και το 4ο γκολ στο 47ο λεπτό, αφού ενδιάμεσα η ομάδα του Γιάννη Οικονόμου ισοφάρισε εκ νέου (3-3 στο 27ο λεπτό), που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η επανάληψη πέρα από το νικητήριο γκολ του Μητσιγιώργη, ναι μεν είχε πολλές φάσεις, φαίνεται όμως ότι οι επιθετικοί στέρεψαν από καλά «τελειώματα» κι έτσι ο Θόδωρος Πούλιος και η ομάδα του (φώτο) πανηγύρισαν μια σπουδαία και δίκαιη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την Προσοτσάνη είναι το προσεχές Σάββατο η Ακρόπολη, πιθανόν όμως το παιχνίδι να αναβληθεί, λόγω διαιτητικού σεμιναρίου που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Ωδείο, παρουσία του πρώην διεθνή διαιτητή κ. Ψυχομάνη.

Η Προσοτσάνη ξεκίνησε με τους: Μαναρίδη Κ., Αθανασιάδη Χ., Χ´´Γεωργιάδη, Μαναρίδη Στ., Παλλικάρη, Τσακμακίδη, Γεωργιάδη, Καλαϊτζή, Μητσιγιώργη, Λάμπρου και Αθανασιάδη Ν.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Σιδηρόπουλος, Ψυλλίδης, Τσαγκαλίδης, Χαμαλίδης, Αθανασιάδης Λ. και Βασιλειάδης.






ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ"
Website: http://www.prosotsanifc.gr - E-mail: gsp@prosotsanifc.gr