Έπιασε "31"


Μέρες που είναι ο παραπάνω τίτλος αν μη τι άλλο έχει βάση και αναφερόμαστε βέβαια στα πεπραγμένα των ομάδων που βρίσκονται υπό τη σκέπη του ΓΣ Προσοτσάνης, οι οποίες μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο πέτυχαν το απόλυτο: «4 στα 4» λοιπόν με το εκπληκτικό ρεκόρ τερμάτων 31 υπέρ 3 κατά.

Ξεκινώντας κατά σειρά τα ματς αυτά θα κάνουμε την πρώτη στάση νωρίς το πρωί του Σαββάτο και στην εφηβική ομάδα του Θόδωρου Πούλιου, η οποία με το ευρύ 8-0 επί της Νέας Αμισού πρόσθεσε άλλη μια νίκη στ ενεργητικό της, παραμένοντας σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔράμας. Σκόρερ των εφήβων της Προσοτσάνης ήταν οι: Καγιάζης 3, Βουγόγιας 2, Λάμπρου, Καλαϊτζής, ενώ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν κι ένα αυτογκόλ.

Την Κυριακή η μέρα ξεκίνησε εξίσου εντυπωσιακά! Ο Θεοφύλακτος Νικολαΐδης (φωτό από το www.dramagoal.gr) είδε τους εντυπωσιακούς παίδες του να συντρίβουν με σκορ 10-1 το άτυχο Καλαμπάκι, έχοντας για πρώτα βιολιά τους: Κονταξή 3, Καγιάζη 2 (ο ίδιος που σκόραρε και με την εφηβική!!!), Λατσίνογλου 2, Κουμπάκη, ενώ η ΑΕΚ συνέβαλλε στην έκταση του σκορ με δύο - παρακαλώ - αυτογκόλ.

Την ίδια ώρα για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΔράμας η ομάδα του Γιώργου Ζιώγα συνέχιζε τρένο την πορεία των δύο τελευταίων μηνών, με τη 6η σερί νίκη να είναι και η πλέον ευρεία. Στο ξεκίνημα του β’ γύρου φιλοδώρησε με μια ντουζίνα γκολ τον προτελευταίο στην κατάταξη Απόλλων Νικηφόρου και μάλιστα εκτός έδρας (2-12). Η ομάδα Νέων της Προσοτσάνης «Παύλος Μελάς» Κοκκινογείων είχε σε μεγάλη μέρα το Λάμπρου 4 και άξιους συμπαραστάτες τους Δόβρο 3, Ψυλλίδη 2, Στράγκα 2 και Ελευθεριάδη.

Πλησιάζει

Με τα παραπάνω αποτελέσματα να είναι γνωστά η αντρική ομάδα επιζητούσε το τρίποντο με τον Ορφέα Ξάνθης για έναν επιπλέον λόγω πέρα του όποιου οφέλους περίμενε από το ντέρμπι των Σερρών. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν ως γνωστόν με σκορ 1-0 (10ο Σαμαράς) και πλησίασαν κι άλλο την κορυφή του ομίλου μετά τη 2η ήττα στο πρωτάθλημα της Νιγρίτας στην Ηράκλεια. Αυτή ήταν και η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για την Προσοτσάνη στο 2008 καθώς θα επιστρέψει στο «Γεώργιος Μακρής» στις 11/01/2009 για το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Πανδραμαϊκό.

Στο DNA μας η νίκη

Επίγνωση της δυσκολία του παιχνιδιού στις Κρηνίδες έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης προεξάρχοντος του Γιώργου Λάλα. «Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός των «κυανόλευκων» και συνεχίζοντας είπε: «εμείς πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με τα λιγότερα κατά πως φαίνεται προβλήματα αγωνιστικής φύσεως σε ένα ματς που πρωτίστως θα κυνηγήσουμε τη νίκη καθώς στο DNA μας υπάρχει πρωτίστως αυτή η επιδίωξη. Το τι θα καταφέρουμε ή όχι θα το δούμε άμα τη λήξη του αγώνα. Μέλημά μας είναι να προετοιμαστούμε καλά όλη την εβδομάδα - αρχομένης από σήμερα - και να φτάσουμε την ημέρα του ματς πανέτοιμοι από αγωνιστικής και κυρίως ψυχολογικής πλευράς. Τα παιδιά μέχρι στιγμής παρά το κακό ξεκίνημα έχουν φέρει την ομάδα κοντά στην κορυφή και θα συνεχίσουμε έτσι χωρίς κάποιο άγχος για να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε όλοι δώσει τα διαπιστευτήριά μας».






ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ"
Website: http://www.prosotsanifc.gr - E-mail: gsp@prosotsanifc.gr