Επόμενος Αγώνας
      vs PROSOTSANI     
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 04-01-2020
3μ.μ. ~ Α'/12η


Ανακοινώσεις
Σκορ, σκόρερ, ανά αγωνιστική & θεσμό
2019-2020
(συνεχής ενημέρωση)

1η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 3:3
(22' Κ. Τσακμακίδης-69' Μ. Πετρόπουλος-87' πέν. Φερφέρης / 7' πέν. Κλόγκιρι-53' Περπερίδης-76' Τζιβανάκης)
2η~Α' ΕΠΣΔ
Αρκαδικός-ΓΣΠ 1:2
(23' Ψυχράμης / 27' Πατένταλης-32' Γουνατίδης)
3η~Α' ΕΠΣΔ
Κύργια-ΓΣΠ 0:0
4η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 1:1
(67' Μ. Πετρόπουλος / 89' Π. Μποσκοψίου)
Γ' Κύπελλο
Καλλίφυτος-ΓΣΠ 0:5
(29'&51' Γουνατίδης-71' Μωυσίδης-76'&89' Κερασίδης)
5η~Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:3
(60' Καλαϊτζής-68' Κοκλίδης-85' Γουνατίδης)
6η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(82' Κοκλίδης)
7η~Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 1:0
(95' Σαϊνίδης)
8η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλή Βρύση 3:0
(36'&71' Κοκλίδης-65' Κέντογλου)
Δ' Κύπελλο
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 3:0 πέν.~1:1 κ.αγ.
(47' Μύγας / 13' Κ. Τσακμακίδης)
9η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κάτω Νευροκόπι 1:0
(15' Παπαμιχαήλ)
10η~Α' ΕΠΣΔ
Δοξάτο-ΓΣΠ 0:2
(4' πέν. Ρούσσος-60' Τσακμακίδης Κ.)
11η~ΓΣΠ-Πετρούσα 1:2
(43' Ρούσσος / 25' Ζεδαμάνης Αν.-58' Δημητριάδης)


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ 3:0

Στο χαλαρό πριν τον…(προημι)τελικό!

Παρουσία 200ων και πλέον φιλάθλων και των δύο ομάδων στις εξέδρες του «Γεώργιος Μακρής», η Προσοτσάνη με πρωταγωνιστή το Νίκο Κοκλίδη που βρήκε δίχτυα δις (1:0 36’ & 3:0 71’), έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Καλή Βρύσης, με το Λευτέρη Κέντογλου να σημειώνει το παρθενικό του γκολ με τον αετό στο στήθος, έστω κι από σπόντα, ελέω της κεφαλιάς του κορυφαίου κι εορτάζοντα (σ.σ. κλείνει τα 24 του χρόνια) Θεοφάνη Παπαμιχαήλ.

Οι γηπεδούχοι του τιμωρημένου με μία αγωνιστική Φώτη Χατζηκυριάκου, ο οποίος είδε όλο το ματς δίνοντας οδηγίες από τα δημοσιογραφικά απέναντι στην κεντρική κερκίδα, θέλησαν να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη με γκολ από τα αποδυτήρια, ωστόσο ο Κέντογλου σε δύο εξαιρετικές στιγμές δε νίκησε από κοντά το Μαρίνο Τσακίρη. Ωστόσο ο νεαρός άσσος…εξιλεώθηκε όταν πέρασε την κάθετη για το 1:0 του Κοκλίδη κι όλα φάνηκαν να παίρνουν το δρόμο τους στο β’ μέρος.

Πάντως και η Καλή Βρύση είχε τη δική της πολύ καλή στιγμή για να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Αβράμης για εκατοστά δε σκόραρε στο 18’.

Μέσα σ’ ένα 7λεπτο στα μισά του 2ου ημιχρόνου γράφτηκε και η υπόλοιπη ιστορία του τοπικού ντέρμπι, όταν ο Κέντογλου στο 65’ απλά είδε την μπάλα στην κεφαλιά του Παπαμιχαήλ εξ επαφής να κοντράρει στο πόδι και να καταλήγει στην κενή εστία και τέλος στο 71’ στο μοναδικό λάθος του τερματοφύλακα της Καλή Βρύσης ο Κοκλίδης προχώρησε και με το μυτάκι την έστειλε αργά-αργά πρώτα στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης απέκτησαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους δύο προπονητές να ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους, δίνοντας κυρίως την ευκαιρία στο Φώτη Χατζηκυριάκου να περάσει εντός αγωνιστικού χώρου τους νεαρούς Κωνσταντινίδη και Οικονόμου, μόλις 4 πλέον μέρες πριν το νοκ άουτ προημιτελικό του κυπέλλου μέσα στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Λεπτό προς λεπτό:

3’~1ο κόρνερ στο ματς από δεξιά με το Ρούσσο, κεφαλιά του Κέντογλου σε νέο κόρνερ ο Τσακίρης.

16’~Πέρασμα του Κοκλίδη στον κενό χώρο όπου μ’ ένα κοντρόλ ο Κέντογλου φτάνει απέναντι στον τερματοφύλακα, όμως ο τελευταίος το νικάει στο τετ α τετ.

18’~Φάση διαρκείας πέριξ της περιοχής του Αβραάμ, «γλυκιά» σέντρα του Σεμπελίδη και πέταγμα ανάμεσα στους «δίδυμους πύργους» της Προσοτσάνης του Αβράμη, σκαστή κεφαλιά μισό μέτρο δίπλα στο δεξί δοκάρι άουτ.

19’~Κλέψιμο του Περσιανλή που βρίσκει τον Κοκλίδη κι αυτός με τη σειρά του σε θέση μέσα δεξιά τροφοδοτεί το Μωυσίδη, σουτ υπό καλές προϋποθέσεις πάνω από τα δοκάρια.

21’~Ο Μωυσίδης φτάνοντας στα όρια του άουτ γυρίζει με ακρίβεια την μπάλα, στην πορεία της μέσα στη μικρή περιοχή πετάγεται ο Κέντογλου, πλασέ εν κινήσει μόλις άουτ.

24’~4ο κόρνερ για τους γηπεδούχους που πιέζουν για το γκολ, πάλι από δεξιά με το Ρούσσο να φέρνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, η δύσκολη κεφαλιά του Κοκλίδη φεύγει όμως άουτ.

28’~Ένα-δύο Κέντογλου και Αντωνιάδη, ο αριστερός μπακ επιχειρεί τη σέντρα με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία, σταματάει όμως στο πάνω μέρος των διχτύων.

36’ (1:0)~Ο Κέντογλου με πείσμα μένει όρθιος στον κύκλο και την κατάλληλη στιγμή περνάει την κάθετη για τον Κοκλίδη, ο 30χρονος φορ αποφεύγει και τον Τσακίρη και σε κενή από τερματοφύλακα εστία με δεξί πλασέ ανοίγει το σκορ.

41’~Από το δυνατό βολέ του Τσακίρη ο Αβράμης βρίσκει το Μαυρόπουλο που με έξοχο τακουνάκι τροφοδοτεί στα όρια της περιοχής το Σαριπαυλίδη, δυνατό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με τον Αβραάμ να ελέγχει πλήρως την πορεία της.

65’ (2:0)~Ο νεοεισελθόντας Καλαϊτζής από αριστερά βγάζει τη σέντρα ακριβείας, στο β’ δοκάρι σε ένα από τα πολλά του ανεβάσματα ο Παπαμιχαήλ πιάνει την κεφαλιά θέλοντας να σκοράρει, όμως η μπάλα πάει παράλληλα και ουσιαστικά εξοστρακίζεται στα πόδια του Κέντογλου ο οποίος άθελα του χρίστηκε…σκόρερ.

71’ (3:0)~Η Προσοτσάνη «κλειδώνει» το τρίποντο, όταν στο μοναδικό λάθος σε όλο το 90λεπτο του Τσακίρη, το εκμεταλλεύεται ο Κοκλίδης κι αφού προχώρησε μέχρι και το σημείο του πέναλτι με το μυτάκι πέρασε την μπάλα προς τα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε τη ρίζα της δεξιάς δοκού.

72’~Μακρινό φάουλ του Ψυλλίδη μπλοκάρει ο Αβραάμ σταθερά.

73’~Στην αντεπίθεση ξεχύνεται από αριστερά ο Κοκλίδης που κράτησε την μπάλα αρκετά, πάσα στον Κέντογλου που δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή την έχει όμως στην κατοχή του και πάλι ο Κοκλίδης γίνεται αποδέκτης της, κάνει την προσποίηση κι ενώ είναι έτοιμος για το χατ τρικ ο Τσακίρης του λέει «όχι» και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

81’~Κάθετη του Οικονόμου τετ α τετ ο Κέντογλου εκ νέου ο Τσακίρης κρατάει το σκορ σε λογικά πλαίσια.

88’~Γύρισμα του προωθημένου Καρακάση, όμορφα αποφεύγει ο Περσιανλής το Δάφτσιο, πλασάρει όμως πάνω στον εξελθόντα Τσακίρη.

89’~Τελευταία φάση στο ματς από τη βαθιά μπαλιά του Αστερίου ο Περσιανλής κινείται από κανονική θέση, αλλά και πάλι σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του στερεί το γκολ.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Φώτης Χατζηκυριάκου): 1. Αβραάμ, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Αντωνιάδης, 4. Πατένταλης, 5. Αστερίου, 6. Περσιανλής, 7. Κέντογλου, 8. Ρούσσος (66’ – 14. Καρακάσης), 9. Κοκλίδης (75’ – 16. Κωνσταντινίδης), 10. Μωυσίδης (75’ – 16. Οικονόμου) & 11. Γουνατίδης (62’ – 12. Καλαϊτζής).

ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ (Δημήτρης Βασιλειάδης): 1. Τσακίρης, 2. Μπούτιος, 3. Κουμουνδούρος (68’ – 16. Μαρινίδης), 4. Δάφτσιος Χρ., 5. Παλτζίδης, 6. Ψυλλίδης, 7. Αβράμης, 8. Σεμπελίδης, 9. Σαριπαυλίδης (75’ – 12. Γεωργιάδης), 10. Κουμπάκης (56’ – 13. Γούργουλης) & 11. Μαυρόπουλος (56’ – 17. Παπαθεοδώρου)

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 18:22)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1435423
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός