Επόμενος Αγώνας
      vs PROSOTSANI     
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 04-01-2020
3μ.μ. ~ Α'/12η


Ανακοινώσεις
Σκορ, σκόρερ, ανά αγωνιστική & θεσμό
2019-2020
(συνεχής ενημέρωση)

1η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 3:3
(22' Κ. Τσακμακίδης-69' Μ. Πετρόπουλος-87' πέν. Φερφέρης / 7' πέν. Κλόγκιρι-53' Περπερίδης-76' Τζιβανάκης)
2η~Α' ΕΠΣΔ
Αρκαδικός-ΓΣΠ 1:2
(23' Ψυχράμης / 27' Πατένταλης-32' Γουνατίδης)
3η~Α' ΕΠΣΔ
Κύργια-ΓΣΠ 0:0
4η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 1:1
(67' Μ. Πετρόπουλος / 89' Π. Μποσκοψίου)
Γ' Κύπελλο
Καλλίφυτος-ΓΣΠ 0:5
(29'&51' Γουνατίδης-71' Μωυσίδης-76'&89' Κερασίδης)
5η~Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:3
(60' Καλαϊτζής-68' Κοκλίδης-85' Γουνατίδης)
6η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(82' Κοκλίδης)
7η~Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 1:0
(95' Σαϊνίδης)
8η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλή Βρύση 3:0
(36'&71' Κοκλίδης-65' Κέντογλου)
Δ' Κύπελλο
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 3:0 πέν.~1:1 κ.αγ.
(47' Μύγας / 13' Κ. Τσακμακίδης)
9η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κάτω Νευροκόπι 1:0
(15' Παπαμιχαήλ)
10η~Α' ΕΠΣΔ
Δοξάτο-ΓΣΠ 0:2
(4' πέν. Ρούσσος-60' Τσακμακίδης Κ.)
11η~ΓΣΠ-Πετρούσα 1:2
(43' Ρούσσος / 25' Ζεδαμάνης Αν.-58' Δημητριάδης)


Το γήπεδο

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1Η λέξη «στολίδι» ωχριά μπροστά σ αυτό που αντικρίζει ο επισκέπτης όταν βλέπει για πρώτη φορά το Δημοτικό Γυμναστήριο Προσοτσάνης. Ανθρωποι του ποδοσφαίρου - και όχι μόνο - που έχουν έρθει στο μεγαλύτερο γήπεδο του Δήμου μας μένουν εντυπωσιασμένοι, τόσο από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις όσο και από την καθαριότητα και την τάξη που επικρατούν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν τεσσεράμισι χρόνια και συγκεκριμένα το Φεβρουάριο του 2003, το γήπεδο της Προσοτσάνης επιλέχθηκε από την ΕΠΣΔράμας για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα νέων μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και της αντίστοιχης της Αγγλίας.

Το πρώην Εθνικό Στάδιο Προσοτσάνης χτίστηκε μέσα σε τρία χρόνια από το 1970 έως το 1972 με επιβλέπων του έργου αυτού το συνδημότη μας πολιτικό μηχανικό Χαράλαμπο Κατσιγιάννη. Μάλιστα, για την εποχή του εθεωρείτο ως ένα από τα πιο άρτια γήπεδα του νομού Δράμας. Μέχρι το 2001 ανήκε στη γενική γραμματεία του υφυπουργείου Αθλητισμού, χρονιά στην οποία πέρασε στα χέρια του Δήμου Προσοτσάνης, παίρνοντας και την τωρινή του ονομασία. Αυτή η αλλαγή ήταν ευεργετική καθώς επί ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής το Δημοτικό Γυμναστήριο άλλαξε μορφή καθώς ξεπεράστηκαν πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια, όσον αφορά την εξασφάλιση κονδυλίων για τη συντήρηση, επέκταση και αξιοποίηση των χώρων του. Εγιναν τεράστια άλματα μπροστά την τελευταία κυρίως 5ετία, τα οποία κατατάσσουν το γήπεδο της πόλης μας σύμφωνα και με απόψεις πολλών ουδέτερων στα κορυφαία απ όλες τις πλευρές στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Προσοτσάνης είναι η φυσική έδρα του Γ.Σ. «Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ» η οποία θα μετέχει στον Βόρειο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο για 1η φορά στην ιστορία της. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά αυτού του γηπέδου για να επιβεβαιώσουμε τα γραφόμενα αν και οι φωτογραφίες στο site φανερώνουν του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: 105,20μ. επί 68μ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: έτοιμος χλοοτάπητας (1 έτους)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΑ: αυτόνομο κτίριο απέναντι στην κερκίδα για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, όπως και για τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

ΚΕΡΚΙΔΑ: σκεπαστή, 660 καθήμενων θεατών.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Το μοναδικό στη Δράμα και ένα από τα τρία στη Μακεδονία & Θράκη στη βόρεια πλευρά της υπάρχουσας κερκίδας συνολικού εμβαδού 270τ.μ. Μάλιστα η νέα κερκίδα που έχει δημιουργηθεί ακριβώς πάνω από το εργομετρικό έχει αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου κατά 1000 θεατές. Η συνολική του αξία ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ!!!

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ: 4 πυλώνες συνολικής ισχύος 32.000Watt για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων. Σύντομα θα γίνει η ενίσχυσή του και η συνολική ισχύς θα φτάσει τα 40.000Watt.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: αποδυτήρια γηπεδούχων, αίθουσα διδασκαλίας, ιατρείο, αποδυτήρια φιλοξενούμενων, μπάνια και τουαλέτες γηπεδούχων, φιλοξενούμενων, διαιτητών. Αποδυτήρια διαιτητών, λεβητοστάσιο, αποδυτήρια Τμημάτων Υποδομής Ποδοσφαίρου Προσοτσάνης, αίθουσα ιματισμού, αποθηκευτικός χώρος, τουαλέτες φιλάθλων. Αίθουσα εκγύμνασης με όργανα γυμναστικής, κυλικείο και αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου. Σε όλα τα αποδυτήρια υπάρχουν A/C.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: τηλέφωνο και φαξ γηπέδου 25220-22554, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ: δίπλα στο κυρίως γήπεδο υπάρχει το βοηθητικό με διαστάσεις 85μ. επί 51μ. το οποίο και είναι περιφραγμένο. Εκεί γίνονται οι προπονήσεις της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. «Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ», καθώς από το καλοκαίρι όλα τα τμήματα υποδομής θα μεταφερθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προφήτη Ηλία.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: στο βόρειο τμήμα του γηπέδου υπάρχει και η αποθήκη όπου έχει μέσα όλα τα μηχανήματα και παρελκυόμενα για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου.

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: δύο κιόσκια στο ένα εκ των οποίων στεγάζεται η καλαίσθητη μπουτίκ του συλλόγου και το άλλο λειτουργεί ως καλοκαιρινό καφέ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ: στον περιβάλλον χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου μπορεί κανείς να βρει: Κλειστό γυμναστήριο όπου αθλούνται οι αθλητές της πάλης και της άρσης βαρών, δύο πίστες αγωνιστικής αναρρίχησης, γήπεδο 5Χ5, τένις, μπάσκετ και βόλεϊ.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: τέλος στην κυρίως είσοδο του γηπέδου της Προσοτσάνης υπάρχει χώρος στάθμευσης 300 και πλέον αυτοκινήτων.

Στέλιος Χάρταλης, Σάββατο 12/05/2007

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1435423
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός