Επόμενος Αγώνας
      vs PROSOTSANI     
ΧΩΡΙΣΤΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 04-01-2020
3μ.μ. ~ Α'/12η


Ανακοινώσεις
Σκορ, σκόρερ, ανά αγωνιστική & θεσμό
2019-2020
(συνεχής ενημέρωση)

1η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 3:3
(22' Κ. Τσακμακίδης-69' Μ. Πετρόπουλος-87' πέν. Φερφέρης / 7' πέν. Κλόγκιρι-53' Περπερίδης-76' Τζιβανάκης)
2η~Α' ΕΠΣΔ
Αρκαδικός-ΓΣΠ 1:2
(23' Ψυχράμης / 27' Πατένταλης-32' Γουνατίδης)
3η~Α' ΕΠΣΔ
Κύργια-ΓΣΠ 0:0
4η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 1:1
(67' Μ. Πετρόπουλος / 89' Π. Μποσκοψίου)
Γ' Κύπελλο
Καλλίφυτος-ΓΣΠ 0:5
(29'&51' Γουνατίδης-71' Μωυσίδης-76'&89' Κερασίδης)
5η~Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:3
(60' Καλαϊτζής-68' Κοκλίδης-85' Γουνατίδης)
6η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(82' Κοκλίδης)
7η~Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 1:0
(95' Σαϊνίδης)
8η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Καλή Βρύση 3:0
(36'&71' Κοκλίδης-65' Κέντογλου)
Δ' Κύπελλο
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 3:0 πέν.~1:1 κ.αγ.
(47' Μύγας / 13' Κ. Τσακμακίδης)
9η~Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κάτω Νευροκόπι 1:0
(15' Παπαμιχαήλ)
10η~Α' ΕΠΣΔ
Δοξάτο-ΓΣΠ 0:2
(4' πέν. Ρούσσος-60' Τσακμακίδης Κ.)
11η~ΓΣΠ-Πετρούσα 1:2
(43' Ρούσσος / 25' Ζεδαμάνης Αν.-58' Δημητριάδης)


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 3:0 (πέν)~1:1 κ. αγ.

STOP από δοκάρια & Λαζόγλου

…στη συνέχεια του κυπέλλου για την Προσοτσάνη, με τον τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων ν’ αναδεικνύεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή, καθώς απέκρουσε και τα τρία πέναλτι των φιλοξενούμενων (σ.σ. Κοκλίδης-Φερφέρης-Κ. Τσακμακίδης κατά σειρά) κι έστειλε την ομάδα του στους διπλούς ημιτελικούς κόντρα στο Καλαμπάκι.

Σ’ ένα εξαιρετικό 1ο 20λεπτο από πλευράς παικτών Φώτη Χατζηκυριάκου η Προσοτσάνη που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια πρόλαβε να σημαδέψει το δοκάρι στο 7’ με το Γρηγόρη Μωυσίδη και ν’ ανοίξει το σκορ στην επιστροφή του Κώστα Τσακμακίδη μετά από τιμωρία 5 αγωνιστικών ημερών στο 13’.

Οι Αμπελόκηποι σταδιακά ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν για την ισοφάριση στην οποία θα μπορούσαν να πετύχουν στην κεφαλιά του Στεργιανού (σ.σ. δοκάρι), κέρδισαν μέχρι το ημίωρο πέντε κόρνερ, αλλά η μεγαλύτερη φάση και μάλιστα εις τριπλούν χάθηκε από πλευράς Προσοτσάνης, με το 2ο δοκάρι του Αστερίου εξ επαφής (41’).

Στην έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μπάμπης Μύγας στην 1η του επαφή με την μπάλα κέρδισε φάουλ μακριά από την περιοχή και στην επόμενη χρίστηκε σκόρερ (47’ 1:1).

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Ιωαννίδη που ξεκίνησαν με τη σειρά τους πιο φουριόζοι στο 2ο μισό θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ανατροπή στη φάση του 53ου λεπτού, με την Προσοτσάνη να ‘χει τη μεγάλη της στιγμή σχεδόν στη μία ώρα παιχνιδιού, όταν ο Τσερκέζος σαν από μηχανής Θεός αποσόβησε το βέβαιο γκολ προ της κενής εστίας στο διαγώνιο πλασέ του σκόρερ των «ροχιμπλάνκος».

Σταδιακά και με τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές Αμπελόκηποι και Προσοτσάνη είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα…πέναλτι, εκεί όπου όπως γράψαμε και πιο πάνω εξελίχθηκε σε one man show!

Λεπτό προς λεπτό:

7’~Αλλαγή παιχνιδιού του Καλαϊτζή και κεφαλιά-πάσα προς τα πίσω του Κοκλίδη, ο Μωυσίδης με δύο κοντρόλ πατάει περιοχή, εξαπολύει το δεξί σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

8’~Κλέψιμο του κορυφαίου μέχρι την ώρα που αγωνίστηκε Καρακάση και σουτ από τα 20 μέτρα μόλις άουτ.

13’ (0:1)~Ο Ρούσσος με ωραία προσποίηση απέφυγε δύο αντιπάλους και πέρασε την μπάλα σε μέση απόσταση για τον Κ. Τσακμακίδη, που βλέποντας ελαφρώς εκτός θέσης το Λαζόγλου σούταρε με δύναμη και λιγάκι ψηλοκρεμαστά στέλνοντάς την στον ουρανό των διχτύων.

20’~1ο κόρνερ στο ματς για τους γηπεδούχους, ο Τσερκέζος στο 1ο δοκάρι εκεί όπου πετάγεται με γυριστή κεφαλιά ο Στεργιανός, όμως η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και οι αμυνόμενοι απομακρύνουν.

23’~Φάση διαρκείας εκτός περιοχής Προσοτσάνης, ο Στεργιανός αποφεύγει δύο αντιπάλους στα όριά της, αλλά το σουτ δεν είναι καλό και φεύγει άουτ.

31’~Σκαφτή πάσα του Κυσσίδη Αθ., ο Παπαμιχαήλ απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στο Χατζηδημητρίου, αδύναμο τελείωμα στα χέρια του Αβραάμ.

39’~Με δυσκολία ο Καλαϊτζής καταφέρνει να βγάλει τη χαμηλή σέντρα με τον Κυσσίδη Κ. να πατάει άθελά του την μπάλα η οποία στρώνεται στον Κοκλίδη, γυρίζει το σώμα του κι εκτελεί άμεσα, σωτήρια ωστόσο η επέμβαση του Λαζόγλου χαμηλά στη γωνία του παραχωρεί το κόρνερ.

41’~1ο και μοναδικό κόρνερ για τους φιλοξενούμενους στο α’ μέρος με τον Καλαϊτζή από δεξιά εκτελεστή, κεφαλιά του Τσακμακίδη στα σώματα, ριμπάουντ του Αστερίου που κάνει το αριστερό πλασέ στη ρίζα της δεξιάς δοκού, νέο πλασέ του Ρούσσου στο σώμα του πεσμένου…Αστερίου και κάπου εκεί επεμβαίνει ο ρέφερι και σφυρίζει λήξη συναγερμού!

45’~Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσερκέζου παρακολουθεί την πορεία της μπάλας ο Αβραάμ και μπλοκάρει χαμηλά στη γωνία του.

47’ (1:1)~Ο νεοεισλεθόντας Μύγας μένει μόνος του στο ύψος του πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ σε μέση απόσταση του Τσερκέζου και με εναέριο πλασέ ισοφαρίζει για τους Αμπελόκηπους.

50’~Σέντρα του Σαϊνίδη, δύσκολη υπό πίεση δύο αντιπάλων κεφαλιά του σκόρερ έξω.

53’~Αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Τόπι από αριστερά να τρέχει το μισό γήπεδο, τροφοδοτεί τον αφύλακτο στο ύψος του β’ δοκαριού Χατζηδημητρίου, ο οποίος επιχειρεί την καρφωτή κεφαλιά για να σώσει με διπλή προσπάθεια ο Αβραάμ.

55’~Κόρνερ με τον Καλαϊτζή, ο Αστερίου μένει αμαρκάριστος αλλά η καρφωτή του κεφαλιά περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62’~Ο Κοκλίδης μένει όρθιος παρά το μαρκάρισμα του Κυσσίδη Κ. και την κατάλληλη στιγμή τροφοδοτεί σε θέση μέσα αριστερά στην περιοχή τον Τσακμακίδη Κ., έξοδος του τερματοφύλακα και πλασέ του σκόρερ, σαν από μηχανής Θεός ο Τσερκέζος προ κενής εστίας προλαβαίνει και αποσοβεί το βέβαιο γκολ.

82’~Τελευταίο κόρνερ των Αμπελοκήπων στο ματς, βάζει δύσκολα στην άμυνα της Προσοτσάνης η κεφαλιά στο 1ο δοκάρι του Στεργιανού, αλλά οι Τόπι και Κυσσίδης Θ. δεν μπόρεσαν σε κενή εστία να τη σπρώξουν στα δίχτυα.

87’~Γύρισμα εκτός περιοχής του Τόπι δύσκολα προ του Πατένταλη ο Κουμπρόγλου σουτάρει ψηλά άουτ.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Τόντρι 1:0

Κοκλίδης απέκρουσε ο Λαζόγλου

Τσερκέζος 2:0

Φερφέρης απέκρουσε ο Λαζόγλου

Κουμπρόγλου 3:0

Τσακμακίδης απέκρουσε ο Λαζόγλου και οι Αμπελόκηποι στην ημιτελική φάση.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιάννης Ιωαννίδης): 1. Λαζόγλου, 2. Ξενίδης (46’ – 17. Μύγας), 3. Κυσσίδης Κ., 4. Τόπι, 5. Τσερκέζος, 6. Κυσσίδης Αθ., 7. Σαϊνίδης (88’ – 18. Τόντρι), 8. Στεργιανός, 9. Καραγκιοζίδης, 10. Περσίδης (67’ – 16. Κουμπρόγλου) & 11. Χατζηδημητρίου (55’ – 14. Γαλάζιος)

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Φώτης Χατζηκυριάκου): 1. Αβραάμ, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Καλαϊτζής, 4. Πατένταλης, 5. Αστερίου, 6. Καρακάσης (60’ – 16. Γεωργιάδης – 88’ / 17. Κερασίδης), 7. Περσιανλής (64’ – 18. Φερφέρης), 8. Ρούσσος, 9. Κοκλίδης, 10. Κ. Τσακμακίδης & 11. Μωυσίδης (46’ – 13. Γουνατίδης).

  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης:
  1. Αμπελόκηποι-Προσοτσάνη 3:0 πέναλτι / 1:1 κ.αγ.
  2. Καλή Βρύση-Κύργια 2:0
  3. Άγιος Αθανάσιος-Καλαμπάκι 1:4
  4. Καστρινός-Πανδραμαϊκός 1:4

Με έντονο μαύρο οι ομάδες που περνούν στη Ε’ φάση («4») του θεσμού, όπου τα ματς πλέον είναι διπλά με ισχύ το εκτός έδρας γκολ και ο νικητής θα βγει μέσα από παράταση ή πέναλτι.

Πηγή: papalazarou-draminaspor.blogspot.gr

  • Εφάση (ημιτελικά) κυπέλλου διπλά ματς
  1. Καλαμπάκι-Αμπελόκηποι
  2. Καλή Βρύση-Πανδραμαϊκός

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 23:01)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1435423
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός