Επόμενος Αγώνας
    DOXATOvsPROSOTSANI
    ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 16/02/2019
    3:30μ.μ.
17η Α' ΕΠΣΔ

Ανακοινώσεις

Play by play
1η Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:1
(17' Ρούσσος)
2η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Δοξάτο 3:0
(55' Γουνατίδης-82' Κερασίδης-85' Αντωνιάδης)
3η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κύργια 2:2

(37' πέν. Φερφέρης-92' Αστερίου / 52' πέν. Μουρατίδης-81' Τουμαντζίδης)
4η Α' ΕΠΣΔ
Καλαμώνας-ΓΣΠ 2:4
(14' πέν. Ιωαννίδης-34' Αρβανιτίδης / 37'&92' Τσακμακίδης Κ.-59' Φερφέρης-81' πέν. Κερασίδης)
5η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(9' Φερφέρης)
6η Α' ΕΠΣΔ
Πανδραμαϊκός-ΓΣΠ 1:0
(28' Μπερούκας)
7η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Χωριστή 1:4
(73' Κερασίδης / 8' Παρασκευάς-71'&86' Ιωσηφίδης-95' Παναγιώτογλου)
8η Α' ΕΠΣΔ
Πετρούσα-ΓΣΠ 0:0
9η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Ξηροπόταμος 3:1

(21'&43' Τσακμακίδης Κ.-61' Κοκλίδης / 85' Βουγιουκλής)
Γ'/1η
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 2:2

(54' πέν. Κερασίδης-64' Τσακμακίδης / 25' Τζιβανάκης-43' Θεοδοσιάδης)
10η Α' ΕΠΣΔ
Δουμπέσας-ΓΣΠ 2:3

(25' Γρηγορίου-40' Τσιμισκίδης / 3'&41' Γουνατίδης-88' Τσακμακίδης)
11η Α' ΕΠΣΔ
Καλή Βρύση-ΓΣΠ 0:1

(56' Αστερίου)
12η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 3:0
(1'&81' Τσακμακίδης Κ.-43' Καρακάσης)
Γ'/2η
Χωριστή-ΓΣΠ 0:2
(25' Κοκλίδης-63' Γουνατίδης)
Γ'/3η
ΓΣΠ-Δουμπέσας 5:1
(14' πέν. Ρούσσος-42' πέν. Τσακμακίδης Κ.-51' & 68' Κοκλίδης-53' Καρακάσης / 36' Χριστοφορίδης)
14η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Σιταγροί 2:0
(44' Τσακμακίδης Κ.-49' Γουνατίδης)
Δ'/1ος
Σιταγροί-ΓΣΠ 0:3
(12' Αντωνιάδης-14' Τσακμακίδης Κ.-70' πέν. Ρούσσος)
15η Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 2:1

(60' Ουζούνης-62' Μύγας / 54' Φερφέρης)
Δ'/2ος
ΓΣΠ-Σιταγροί 3:1
(66' Παπαμιχαήλ-86' Ρούσσος-88' Γουνατίδης / 36' Αφεντουλίδης)
16η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Φωτολίβος 1:0
(27' Παπαμιχαήλ)


Όταν…δρόσισε, πάτησε γκάζι (5-1) τα ΤΕΠ της Δόξας

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ταλαιπωρήθηκαν από τις υψηλές θερμοκρασίες (37 οC) και ως εκ τούτου ταλαιπώρησαν και τους 70 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο των Κοκκινογείων το οποίο χρησιμοποίησε για 2ο σερί ματς ως έδρα η ομάδα της Προσοτσάνης με αντίπαλο το ΤΕΠ της ΠΑΕ Δόξας Δράμας. Πέρα από τη φάση του δοκαριού στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων από πλευράς των γηπεδούχων, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν κάτι καλό και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα έψαχναν να βγάλουν οι τεχνικοί ηγέτες τους έμειναν…αναπάντητα!

Το σκηνικό του ματς άλλαξε άρδην στην επανάληψη και σ’ αυτό συνετέλεσε πρωτίστως η πτώση της θερμοκρασίας σε ανεκτά για τους ποδοσφαιριστές επίπεδα, καθώς επίσης και η αποβολή στη φάση του 1ου γκολ της Προσοτσάνης του

Ράδου, ο οποίος εξύβρισε το ρέφερι της αναμέτρησης χωρίς να δεχτεί να αντικατασταθεί από τον πάγκο του ΤΕΠ. Η ομάδα του Στράτου Κονταξή βρήκε αρκετούς χώρους στην ανοικτή άμυνα των μικρών «μαυραετών» και στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού έκανε πάρτι πετυχαίνοντας και τα 5 τέρματά της. Απεναντίας, οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Τάσου Λευκόπουλου ανακόπτονταν εύκολα, πλην της φάσης του 90ού λεπτού όταν και σημείωσαν το γκολ της τιμής.

Live…live…live

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 7ο λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο ο Γιάντσογλου συνδυάστηκε με το Γκερμένη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο ημικύκλιο στον αμαρκάριστο Χριστοφορίδη που είδε το συρτό σουτ να κοντράρει σε σώματα αμυνόμενων και να καταλήγει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στην αγκαλιά του Αθανασιάδη Π.

Στο 22ο το ΤΕΠ ισοφάρισε τις ευκαιρίες, όμως το ξαφνικό μακρινό σουτ του Βασιλειάδη Αντ., βρήκε σε ετοιμότητα τον Πιτσακτσή που έχοντας καλό οπτικό πεδίο μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας των Κιοσέογλου και Πάνου φέρνει αναστάτωση στην άμυνα του ΤΕΠ, ο Πάνος «τσιμπάει» την μπάλα που βρίσκει στο σώμα τον πεσμένο Αθανασιάδη Π., αλλά σε κενή εστία και υπό την πίεση του Στεργιανού ο Χριστοφορίδης δεν μπόρεσε με κεφαλιά να τη στείλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάντσογλου βγάζει σε θέση έξω δεξιά στη γωνία της περιοχής το Σαμαρά που επιχειρεί σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη Π. και στην εξέλιξη της φάσης ο Χριστοφορίδης κλείστηκε και δεν κατάφερε να βρει κάποιον συμπαίκτη του που ήταν σε καίρια θέση.

Στο 48ο λεπτό συνδυασμός Δημητριάδη και Σαββίδη Κ. Σάββα έχει ως τελικό αποδέκτη τον Κιοσέογλου που σουτάρει από τα όρια της περιοχής με το δεξί πολλά μέτρα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάνος πλαγιοκοπεί την άμυνα του ΤΕΠ, γυρίζει την κατάλληλη στιγμή στο Σαββίδη Κ. Σάββα, που μέσα στην περιοχή καθυστερεί και δίνει την ευκαιρία στο Στεργιανό να πέσει με αυτοθυσία στα πόδια του και να παραχωρήσει το κόρνερ.

Βαθιά μπαλιά του Φερφέρη στο 56ο λεπτό από αριστερά προς τα δεξιά, ο Πάνος με ταχύτητα μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει όμως στο σώμα του πεσμένου Ηλιάδη και χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Το 1-0 ωστόσο δεν άργησε να έρθει, καθώς με τη συμπλήρωση 58 λεπτών στο παιχνίδι ο Σαββίδης Π. Σάββας μπήκε στην περιοχή από μπαλιά του Φερφέρη και ανατράπηκε από πίσω από το Μετικίδη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο παθών και ξεγελώντας το νεαρό τερματοφύλακα έβαλε την Προσοτσάνη μπροστά στο σκορ. Στην εξέλιξη ο Ράδος εξύβρισε το διαιτητή της αναμέτρησης και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Πανομοιότυπος ήταν κι ο τρόπος του 2ου γκολ των τυπικά γηπεδούχων: στο 61ο ο Τσακμακίδης επιχειρεί «κοφτή» ντρίπλα μέσα στην περιοχή «αδειάζοντας» το Στεργιανό κι αναγκάζοντάς τον να τον ανατρέψει. Ο Τσακμακίδης παρά την προσπάθεια του Ηλιάδη έστειλε από τα 11 μέτρα την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ωραίος συνδυασμός από αριστερά Σαββίδη Π. Σάββα και Ουζούνη με το 2ο να βλέπει σε θέση βολής τον επερχόμενο Μουχτάρη, που του σηκώνει την μπάλα, το σουτ όμως του νέου αποκτήματος της Προσοτσάνης εν κινήσει κατέληξε άουτ.

Στο 73ο λεπτό ο Φερφέρης αλλάζει την μπάλα με τον Ουζούνη κι ο ακραίος επιθετικός των «κυανόλευκων» με έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ την πέρασε πάνω από τα χέρια του Ηλιάδη, κάνοντας το 3-0.

Στο 84ο ο Ουζούνης δέχτηκε με ωραία κίνηση την κάθετη του Ελευθεριάδη, αλλά στο πλασέ που επιχείρησε από καλή θέση ήταν άστοχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το διαγώνιο σουτ του Σαββίδη Κ. Σάββα στο 87ο λεπτό από τη μεταβίβαση και πάλι του Ελευθεριάδη.

Στο τελευταίο τρίλεπτο του ματς σημειώθηκαν ισάριθμα γκολ: στο 88ο ο Ουζούνης με κάθετη βρίσκει το Σαββίδη Κ. Σάββα μέσα στην περιοχή, με διπλή προσπάθεια τροφοδοτεί τον αφύλακτο Μουχτάρη κι ο τελευταίος σε κενή εστία πετυχαίνει εύκολα το 4-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ελευθεριάδης βγάζει σε διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή τον Ουζούνη που με καλοζυγισμένο σουτ στην απέναντι γωνία σκοράρει δις και κάνει το 5-0, το οποίο όμως δεν έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ, μιας κι ο Κανετίδης Κ. είχε διαφορετική άποψη στο 90ό λεπτό και με ωραίο διαγώνιο σουτ από μπαλιά του Σιάμπου έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι κι έπειτα στο βάθος της εστίας του Αβραάμ…5-1.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Πράσατζης (Παπαντωνίου & Παπαμιχαήλ οι βοηθοί του) από το ΣΔΠ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Πιτσακτσής (46ο Αβραάμ), Γεωργιάδης (46ο Παλλικάρης), Γκερμένης (46ο Χατζηγεωργιάδης), Δημητριάδης, Πατένταλης (46ο Στεργιάκος), Παλτζίδης (25ο Πάνος – 62ο Μουχτάρης), Σαμαράς (46ο Ελευθεριάδης), Ράπτης (46ο Φερφέρης – 78ο Παπαμιχαήλ), Χριστοφορίδης (46ο Σαββίδης Κ. Σάββας), Κερασίδης (25ο Κιοσέογλου – 55ο Σαββίδης Π. Σάββας), Γιάντσογλου (46ο Τσακμακίδης – 65ο Ουζούνης)

ΤΕΠ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ (Τάσος Λευκόπουλος): Αθανασιάδης Π. (52ο Ηλιάδης), Αθανασιάδης Χ. (52ο Μετικίδης), Βασιλειάδης Μ. (74ο Κυσσίδης Κ.), Ράδος, Στεργιανός, Τσιπλίδης (λ.τρ. 25ο Σιάμπος), Αμανατίδης (λ.τρ. 23ο Βασιλειάδης Γ.), Βασιλειάδης Α. (74ο Βασλής), Δούμπλατζης (63ο Μαναρίδης), Κανετίδης Κ., Τσάκωνας (55ο Κανετίδης Ι.)

  • Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Ούσιος & Καλαϊτζής Δημήτρης (που έλειπαν εκτός νομού, με το 2ο να δοκιμάζεται από τις αρχές της εβδομάδας στον Πανιώνιο), Καλαϊτζής Κυριάκος & Λάμπρου (τραυματίες κι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα). Μόνος του επίσης γυμνάστηκε το ένα από τα δύο χθεσινά αποκτήματα της Προσοτσάνης Χρήστος Αθανασιάδης, αφού ο έτερος νεοφερμένος Γιώργος Μουχτάρης και αγωνίστηκε και σκόραρε στο ντεμπούτο του!
  • Επόμενο φιλικό προετοιμασίας και το πιο σπουδαίο για τους «κυανόλευκους» την προσεχή Τετάρτη 18 Αυγούστου με πιθανή ώρα έναρξης 7μ.μ. με αντίπαλο την ΠΑΕ Δόξας Δράμας.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2010 12:15)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1365622
Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός