Επόμενος Αγώνας
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
       PROSOTSANI vs
Σάββατο 14-01-2017
Ώρα 3μ.μ.
"Γεώργιος Μακρής"
13η αγωνιστική
Ανακοινώσεις
Επίσημοι αγώνες
2016-2017:

Β' (ΚΥΠ): Νεροφράκτης-ΓΣΠ 1-8
(59' Μουλαδάκης / 32' Αθανασιάδης Χαρ., 41'&55' Φερφέρης, 46' Καλαϊτζής, 53' Δροσίδης, 73' πέν. Ρούσσος, 78' Παπαδόπουλος & 85' Καρακάσης
Γ' (ΚΥΠ): Δοξάτο-ΓΣΠ 1-4
(36' πέν. Ζάχαρης / 14'&29' Καλαϊτζής, 86' Φερφέρης & 91' Μητσιγιώργης)
1η: ΓΣΠ-Άγιος Αθανάσιος 3-0
(8' Δροσίδης, 31' Παπαδόπουλος & 79' Περσιανλής)
2η: ΓΣΠ-Καλλίφυτος 2-1
(10' πέν. Φερφέρης & 78' Αστερίου / 90' Θεοδωρέλλης)
3η: Σιταγροί-ΓΣΠ 0-1
(68' Αθανασιάδης Χαρ.)
4η: ΓΣΠ-Κάτω Νευροκόπι 4-1
(7'&90' Τσακμακίδης, 15'&55' Παπαδόπουλος / 92' Χ''Λαζαρίδης)
Δ' (ΚΥΠ): ΓΣΠ-Φωτολίβος 2-1
(50' Παπαδόπουλος & 74' Σαμαράς / 84' πέν. Δημούδης)
5η: Φωτολίβος-ΓΣΠ 1-3
(71' πέν. Γκουζής / 26' Αστερίου, 52' Τσακμακίδης & 83' Περσιανλής)
6η: ΓΣΠ-Χωριστή 4-2
(19' Παλτζίδης, 30' Καλαϊτζής, 36'&79' Παπαδόπουλος / 7' πέν. Ουζούνης & 15' Σαββίδης)
7η: Ξηροπόταμος-ΓΣΠ 1-2
(73' Βραμέντζαλης / 12'&87' Τσακμακίδης)
8η: ΓΣΠ-Κύργια 2-0
(49' Δροσίδης & 90' Παπαδόπουλος)
1ος ΗΜΙ: Πετρούσα-ΓΣΠ 0-1
(89' Φερφέρης)
9η: Πανδραμαϊκός-ΓΣΠ 0-0
10η: Μοναστηράκι-ΓΣΠ 0-4
(15' Παπαδόπουλος, 32' Φερφέρης, 55' Περσιανλής & 88' Μωυσίδης)
2ος ΗΜΙ: ΓΣΠ-Πετρούσα 3-0
(44'&70' Τσακμακίδης & 67' Παπαδόπουλος)
11η: ΓΣΠ-Πετρούσα 0-0
12η: Περιθώρι-ΓΣΠ 0-3 ά.αγ.
13η: ΓΣΠ-Καστρινός
14η: Καλαμπάκι-ΓΣΠ
15η: ΓΣΠ-Βώλακας
16η: Άγιος Αθανάσιος-ΓΣΠ
17η: Καλλίφυτος-ΓΣΠ
18η: ΓΣΠ-Σιταγροί
19η: Κάτω Νευροκόπι-ΓΣΠ
20ή: ΓΣΠ-Φωτολίβος
21η: Χωριστή-ΓΣΠ
22η: ΓΣΠ-Ξηροπόταμος
23η: Κύργια-ΓΣΠ
24η: ΓΣΠ-Πανδραμαϊκός
25η: ΓΣΠ-Μοναστηράκι
26η: Πετρούσα-ΓΣΠ
27η: ΓΣΠ-Περιθώρι
28η: Καστρινός-ΓΣΠ
29η: ΓΣΠ-Καλαμπάκι
30ή: Βώλακας-ΓΣΠ 
 

Φιλική "τριάρα" στον Εύμοιρο

Τόσο εύκολα όπως προδίδει το τελικό σκορ (0-3) επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση του Ευμοίρου η Προσοτσάνη, σ’ ένα ματς με «άρωμα» πρωταθλήματος καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι νεοφώτιστοι της ΕΠΣ Ξάνθης θα μετέχουν φέτος στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού. Παρουσία περίπου 60 φιλάθλων οι παίκτες του Στράτου Κονταξή από το 1ο σφύριγμα του ρέφερι από την τοπική ένωση, ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και πέρα του γρήγορου γκολ, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους προβάδισμα, αλλά πότε ο τερματοφύλακας, πότε η αστοχία και σε μια περίπτωση το δοκάρι, κράτησαν στα επίπεδα του 0-1 το σκορ. Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι του Νίκου Ανθόπουλου προσπάθησαν κυρίως στην κόντρα και με κύριο εκφραστή το Βασιλειάδη να φτάσουν απειλητικά στα καρέ του Πιτσακτσή, όποτε όμως τα κατάφεραν δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

 

Στην επανάληψη η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων αυξήθηκε αισθητά και με το ένστικτο του δεινού σκόρερ που διαθέτει ο Σαββίδης Κ. Σάββας «γερμανός» η νίκη της Προσοτσάνης πήρε διαστάσεις, με το τελικό 0-3 να αποδίδει τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι». Οι γηπεδούχοι είναι η αλήθεια ότι προσπάθησαν να πετύχουν κι αυτοί από την πλευρά τους έστω ένα γκολ που βάσει ευκαιριών δικαιούντο, αλλά και πάλι φάνηκαν «λίγοι» απέναντι στον γκολκίπερ της Προσοτσάνης.

Live…live…live

Ο Χριστοφορίδης ελίχθηκε ωραία αποφεύγοντας τον Κανατσίδη από την μπαλιά του Χατζηγεωεγιάδη, όμως στο 7ο λεπτό σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Στο 9ο λεπτό μακρινό «ξερό» σουτ του Βασιλειάδη καταλήγει στην αγκαλιά του Πιτσακτσή.

Με τη συμπλήρωση του α’ 10λεπτου η Προσοτσάνη άνοιξε το σκορ, όταν ο Ουζούνης άλλαξε την μπάλα στο κόρνερ με το Μουχτάρη, σέντραρε στο β’ δοκάρι, εκεί όπου ο προωθημένος Φερφέρης με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα…0-1.

Στο 13ο το νέο σουτ του Βασιλειάδη βρίσκει εκ νέου σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ουζούνη «κλέβει» και προχώρησε αρκετά με την μπάλα, αλλά το βεβιασμένο σουτ (είχε τη δυνατότητα να πασάρει σε δύο ανενόχλητους συμπαίκτες του) ήταν άστοχο.

Ουζούνης και Σαββίδης Π. Σάββας άλλαξαν όμορφα την μπάλα, με το δεύτερο να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις και το Χατζηγεωργίου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Διπλή χαμένη προσπάθεια της Προσοτσάνης για γκολ, όταν από την κάθετη του Σαββίδη Π. Σάββα ο Χριστοφορίδης ξεχύθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, όμως πρωτίστως το σουτ και δευτερεύοντος η κεφαλιά του σταμάτησαν πάνω στον Χατζηγεωργίου στο 26ο λεπτό!

Στο επόμενο λεπτό σειρά του Ευμοίρου να απαντήσει, όμως η ατομική προσπάθεια του Γιώργου Ταχτσίδη βρήκε τον Πιτσακτσή σε ετοιμότητα που προς στιγμήν απέκρουσε και εν συνεχεία ο Πατένταλης απομάκρυνε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Στο 37ο λεπτό ο συνδυασμός από αριστερά των Ουζούνη και Σαββίδη Π. Σάββα βγάζει με καλό οπτικό πεδίο τον κεντρικό μέσο της Προσοτσάνης που σουτάρει δυνατά, αλλά ο Χατζηγεωργίου εκ νέου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Προσοτσάνης από το Μίγγο, εκμεταλλεύεται ο Παρσαντανιάν που φτάνει απέναντι στον Πιτσακτσή με τον τελευταίο να του κλείνει το πεδίο προς την εστία σε πρώτο χρόνο, βρίσκει όμως τρόπο να πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ με τη συμπλήρωση 40 λεπτών παιχνιδιού.

Στο 44ο λεπτό μακρινό σουτ του Ουζούνη μπλόκαρε όντας σε καίρια θέση ο Χατζηγεωργίου και με τη λήξη του ημιχρόνου, «γλυκιά» σέντρα του Ουζούνη για το κεφάλι του Χριστοφορίδη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ευμοίρου.

Το 0-2 έγινε στο 49ο λεπτό με δύο κυριολεκτικά μπαλιές: ελεύθερο του Ούσιου και κεφαλιά-πάσα του Μουχτάρη, βγαίνει ασσίστ για το Σαββίδη Κ. Σάββα, που με μια κίνηση του σώματός του απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με το διαγώνιο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό λίγο έλλειψε να γίνει και το 0-3, αλλά στην φάση διαρκείας στα καρέ του Ευμοίρου το τελικό σουτ του Μουχτάρη απέκρουσε με υπερένταση ο Χατζηγεωργίου.

Την ευκαιρία να μειώσει το σκορ έχασε στο 53ο λεπτό ο Καλαϊτζής, όταν από την κάθετη του Βασιλειάδη νικήθηκε στο πλασέ από του Ούσιο και ο επερχόμενος Πατένταλης σχεδόν πάνω από τη γραμμή παραχώρησε το κόρνερ.

Διαγώνιο σουτ του προωθημένου Κωστάκη δεν ανησυχεί τον Ούσιο στο 55ο λεπτό και στο 64ο την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μουχτάρη.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 70ό λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο ο Φερφέρης εκτέλεσε πλασαριστά ένα φάουλ αρκετά μακριά από τα αντίπαλα καρέ, έχοντας ως αποδέκτη το Σαββίδη Κ. Σάββα, που πάλι απέφυγε με την μπάλα τον προσωπικό του αντίπαλο και με τη βοήθεια του Κιοσέογλου (κόντραρε στα πόδια) άλλαξε πορεία τόσο όσο να ξεγελάσει το Χατζηγεωργίου και να καταλήξει στην αριστερή του γωνία.

Στο 79ο λεπτό ο Καλαϊτζής των γηπεδούχων πλάσαρε εκτός περιοχής και βεβιασμένα πάνω στην αγκαλιά του Ούσιου και στο 84ο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στα δοκάρια μετά την εκτέλεση φάουλ του Διαμαντίδη από αρκετά πλάγια και αριστερά. Τέλος, στο 85ο ο Ιγιαννίδης αν και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Καλαϊτζή Κυριάκο, δεν μπόρεσε να τον ντριμπλάρει και ο τελευταίος έπεσε σωτήρια στα πόδια του για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Σαββόλγου (Εμπλιούκ & Δασκαλόπουλος οι βοηθοί του) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΥΜΟΙΡΟ (Νίκος Ανθόπουλος): Χατζηγεωργίου, Κωστάκης, Μπαϊρακταρίδης, Κανατσίδης (46ο Ευθυμίου), Μίγγος (70ό Διαμαντίδης), Μιχαηλίδης (46ο Καλαϊτζής), Ταχτσίδης Γιώργος (λ.τρ. 43ο Χουσεΐν Ογλού), Βασιλειάδης (73ο Αμοιρίδης), Παρσαντανιάν, Ταχτσίδης Γιάννης (46ο Ιγιαννίδης), Μωϋσίδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Πιτσακτσής (42ο Ούσιος – 85ο Καλαϊτζής Κυριάκος), Δημητριάδης, Χατζηγεωργιάδης (46ο Γεωργιάδης), Πατένταλης (86ο Παλλικάρης), Στεργιάκος, Φερφέρης, Μουχτάρης (66ο Κιοσέογλου), Ράπτης, Χριστοφορίδης (46ο Σαββίδης Κ. Σάββας – λ.τρ. 75ο Ελευθεριάδης), Σαββίδης Π. Σάββας (46ο Καλαϊτζής Δημήτρης), Ουζούνης (63ο Γιάντσογλου).

 

  • Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Αβραάμ, Αθανασιάδης, Βέργας, Γκερμένης, Κερασίδης, Λάμπρου, Παλτζίδης, Πάνος, Παπαμιχαήλ, Σαμαράς & Τσακμακίδης
  • Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» το προσεχές Σάββατο 28 Αυγούστου με τη νεοφώτιστη Νέα Ζίχνη στις 6μ.μ.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2010 16:54)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1282395
Έχουμε 9 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους
  • linos
Ο Καιρός