Επόμενος Αγώνας
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
PROSOTSANI vs
Σάββατο 20-08-2016
Ώρα: 6μ.μ
"Γεώργιος Μακρής"
3ος φιλικός 
Ανακοινώσεις
Έμψυχο Δυναμικό
2016-2017:
(συνεχής ροή,
τελευταία ενημέρωση
12/07/2016 στις 11:42)

1. Φερφέρης,
2. Αστερίου,
3. Γεωργιάδης,
4. Καλαϊτζής Δ.,
5. Παπαμιχαήλ,
6. Ρούσσος,
7. Τσακμακίδης,
 
8. Περσιανλής, 
9. Αθανασιάδης Χ.,
10. Παλτζίδης,
 
11. Πετρόπουλος, 
12. Αθανασιάδης Δ., 
13. Μωυσίδης,
14. Καρίπης,
15. Δροσίδης,
16. Καλαϊτζής Κ.,
17. Παπαδόπουλος
 

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ PROSOTSANIFC.GR

Τα στατιστικά του αγώνα Προσοτσάνη – Καλλίφυτος 1 – 3

17η αγωνιστική

Γκολ

Ασσίστ

Key

passes

Τελικές

Στην

εστία

Πέν

Προσοτσάνη

1

1

8

12

10

0

Καλλίφυτος

3

2

3

6

4

0

 

17η αγωνιστική

Δοκ

Επεμβάσεις

Κόρνερ

Φάουλ

υπέρ

Κίτ

Κόκ

Προσοτσάνη

1

1

8

15

4

0

Καλλίφυτος

1

9

3

13

2

0

MAN OF THE MATCH: Είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ του θριάμβου αν μη τι άλλο της ομάδας του: σκόραρε για την ισοφάριση, ήταν αυτός που με το δύσκολο σε εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε τον Παπαμιχαήλ να στείλει άθελά του την μπάλα στ’ ανυπεράσπιστα δίχτυα του Καρίπη και τέλος σέρβιρε έτοιμο γκολ στο συμπαίκτη  και συνομήλικό του Μαντά για το τελικό 1-3. Ο λόγος βέβαια για το Στράτο Παρουτσή, οποίος με το 1-1 έφτασε στη 2η θέση των σκόρερ τον προχθεσινό του αντίπαλο Κώστα Τσακμακίδη, έχοντας σημειώσει έκαστος από 14 γκολ με το πέρας της 17ης αγωνιστικής. Ο 18άχρονος άσσος κινούμενος σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, βρήκε άπλετο χώρο για να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Προσοτσάνης και δίχως αμφιβολία του αποδίδουμε τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Από τον εκ των νεαρότερων στην αρχική 11άδα της Καλλιφύτου στο…γηραιότερο όσων αγωνίστηκαν. Γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1967 ο Βαγγέλης Καρασάββας έχει διαγράψει τη δική του λαμπρή πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο (Δόξα, Εθνικός, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Προσοτσάνη εκτός των άλλων), έχει κληθεί να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» για την ομάδα του μιας και είναι ο μοναδικός διαθέσιμος τούτη τη στιγμή πορτιέρο. Και το Σάββατο τα πήγε περίφημα: 10 τελικές στο στόχο είχαν οι αντίπαλοί του, οι 9 σταμάτησαν στα έμπειρα χέρια του, μία φορά η μπάλα του έκανε το χατήρι και βρήκε δοκάρι και τέλος μόλις μία φορά είδε την εστία του να παραβιάζεται από την κεφαλιά του Στέλιου Φερφέρη στο 16’ για το 1-0. Βέβαια, δε χρειάστηκε να κάνει αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο τη «μεγάλη απόκρουση», όμως με την εμπειρία του ήταν πάντοτε εκεί που έπρεπε.

Η ΦΑΣΗ: Στο 25άλεπτο της απόλυτης υπεροχής από το 1ο σφύριγμα στο β’ ημίχρονο η Προσοτσάνη μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει προβάδισμα, έχοντας κλείσει τους αντιπάλους της κυριολεκτικά μέσα στα καρέ του Καρασάββα. Ο…βομβαρδισμός δεν απέδωσε ωστόσο καρπούς και σίγουρα η φάση που σημάδεψε τη μετέπειτα πορεία του ματς ήταν αυτή του 62ου λεπτού, όταν μέσα από το ημικύκλιο ο Φερφέρης ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ που είχε νωρίτερα κερδίσει ο νεοεισελθόντας και για μια ακόμα φορά με θετικό πρόσημο Λάμπρου, είδε όμως την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η άμυνα να διώχνει μακριά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κοτσάνης Κωνσταντίνος – Τσακίρης Κωνσταντίνος – Δελημπαΐδης Θεόδωρος, της ΕΠΣ Δράμας.

ΣΤΟ ATM: Ενός κακού μύρια έπονται κι αυτό βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της Προσοτσάνης, η οποία δικαίως «έβραζε» όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τις διαιτητικές αποφάσεις που της στέρησαν ένα πεντακάθαρο τρίποντο μέσα στο Καλαμπάκι και κόντρα στην Καλλίφυτο ήρθε «κι έδεσε το γλυκό». 1η εντός έδρας ήττα σε…εγχώριες διοργανώσεις από το Απρίλιο του 2014, ήττα ουσιαστικά που θέτει του περσινούς πρωταθλητές και κατόχους του φετινού Super Cup εκτός διεκδίκησης τίτλου. Η Καλλίφυτος ερχόμενη με το μαχαίρι στα δόντια, κατάφερε παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ να αντιδράσει και με τη γνωστή της τακτική να «κλέψει» ένα πολύτιμο τρίποντο για τη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τέλος, ένα χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ζευγαριού έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα τρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα στο «Γεώργιος Μακρής», όποια ομάδα έβρισκε 1η δίχτυα, στο φινάλε έφευγε και με άδεια χέρια!

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 13:38)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1263358
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός