Επόμενος Αγώνας
prosotsani
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ
Γήπεδο:"Γεώργιος Μακρής"
Ημερομηνία: 31.10.2010.ΚΥ
Ώρα: 3 μ.μ.
8η αγωνιστική ~ Δ' Εθνική
Ανακοινώσεις

Τα επίσημα παιχνίδια:  

(Κ). ΓΣΠ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 5-1
25ο & 40ό Κιοσέογλου, 30ό Μουχτάρης, 54ο Τσακμακίδης, 63ο Πάνος / 60ό Φίλια Αλεξ.
7η. ΓΣΠ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 1-0

79ο Ουζούνης
6η. ΣΑΠΕΣ-ΓΣΠ 3-2

3ο Ερκάν, 9ο Τοπαλίδης, 81ο Τσέκος / 54ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 84ο Φερφέρης
5η. ΓΣΠ-ΕΥΜΟΙΡΟ 0-0
4η. ρεπό
3η. ΓΣΠ-ΕΧΙΝΟΣ 4-0
34ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 38ο Κερασίδης, 52ο & 80ό Ουζούνης
2η. ΚΡΗΝΙΔΕΣ-ΓΣΠ 0-3
32ο Κιοσέογλου, 38ο Κερασίδης, 65ο Σαββίδης Κ. Σάββας
1η. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗ 1-0
80ό πέν. Σαββίδης Π. Σάββας

 

 

 

 

 

 

 

Με το «νέο αίμα» στους «16», 5-1 το Παρανέστι.

Την ευκαιρία να τεστάρει ποδοσφαιριστές που ως επί των πλείστων δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου στο πρωτάθλημα, είχε ο Στράτος Κονταξής στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο «Γεώργιος Μακρής» για την γ’ φάση του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας απέναντι στον Ηρακλή Παρανεστίου. Πέντε μάλιστα εκ των «κυανόλευκων» πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με το αετό στο στήθος, και με άνεση η Προσοτσάνη φιλοδωρώντας με ισάριθμα γκολ το Παρανέστι, πέρασε όπως άλλωστε αναμενόταν στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τη συνδημότισσα Δόξα Μικρόπολης. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων αποτυπώθηκε στην…πισίνα του γηπέδου, μιας και η ξαφνική μπόρα διάρκειας 45 λεπτών μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του ματς ήταν τόση, που κυριολεκτικά το νερό σε πολλά σημεία σκέπασε το χορτάρι. Παρ’ όλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν ένθεν κακείθεν υπερέβαλλαν εαυτούς και αντάμειψαν με 6 συνολικά γκολ κι αρκετές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς κυρίως των γηπεδούχων, τους 70 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου της Προσοτσάνης. Όσοι δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μείνει εκτός αποστολής ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαλβατζή.

Λεπτό προς λεπτό:

Στο 7ο λεπτό η 1η επίσκεψη της Προσοτσάνης στα καρέ του Παρανεστίου μετά από σέντρα του Γιάντσογλου και κεφαλιά πάσα του Λάμπρου το σουτ του Κιοσέογλου καταλήγει στα χέρια του Αλεξιάδη που ήταν σε καίρια θέση.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Ράπτης με βαθιά μπαλιά βρίσκει μέσα στην περιοχή και πλάγια αριστερά τον Πάνο, που με το εξωτερικό πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο συνδυασμός των Κιοσέογλου και Μουχτάρη έχει ως τελικό αποδέκτη και πάλι τον Πάνο, που με δύσκολη κεφαλιά μέσα από την περιοχή δε βρίσκει στόχο, άουτ.

Με τη συμπλήρωση του 1ου τέταρτου και σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ηρακλή, το μπάσιμο ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του Γιάντσογλου σταμάτησε πρόσκαιρα στο βαρύ τερέν, επωφελήθηκε σε πρώτο χρόνο ο Πάνος, όμως πέφτοντας με αυτοθυσία στα πόδια του ο Αλεξιάδης κατάφερε να κρατήσει σε κείνο το χρονικό σημείο την εστία του ανέπαφη.

Η 1η επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Αβραάμ καταγράφηκε στο 17ο λεπτό, όταν από την κάθετη του Καλογήρου ο Γεωργιάδης βρέθηκε πλάγια δεξιά στα όρια της περιοχής απέναντι στον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης, που με κλεισμένο το οπτικό πεδίο κέρδισε από την προσπάθειά του μόνο το κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό κομπίνα στην εκτέλεση του φάουλ με τους Ράπτη και Μουχτάρη να συνδυάζονται, μπαλιά μισό γκολ του 2ου για τον Πάνο, που σε κενή εστία αιφνιδιάστηκε και ενεργώντας πιο πολύ σαν αμυντικός έχασε την ευκαιρία για το γκολ.

Το 1-0 όμως δεν άργησε να έρθει, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κιοσέογλου «μάζεψε» την μπάλα από την εκτέλεση κόρνερ του Γιάντσογλου και ασθενή απόκρουση της άμυνας και με ένα ξερό σουτ την έστειλε πρώτα στο αριστερό δοκάρι κι εν συνεχεία στο βάθος των διχτύων του Αλεξιάδη.

Πρωταγωνιστής ο Κιοσέογλου και στη φάση του 28ου λεπτού, όμως με διπλή επέμβαση ο Αλεξιάδης είπε «όχι» στο φάουλ του νεαρού άσσου της Προσοτσάνης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό σέντρα από αριστερά του Ράπτη στο ύψος του πέναλτι δύσκολη εν κινήσει κεφαλιά του Μουχτάρη μπλόκαρε εκ νέου ο Αλεξιάδης, όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0: σε μια φάση καρμπόν με την προηγούμενη ίδιοι οι πρωταγωνιστές (Ράπτης & Μουχτάρης), με το 2ο αυτή τη φορά να βάζει έξυπνα το δεξί του πόδι και να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Παρανεστίου.

Ο Καλογήρου προσπάθησε άμεσα (32ο) να μειώσει για την ομάδα του, είδε όμως το δεξί μακρινό σουτ που επιχείρησε να περνάει περίπου 2 μέτρα έξω από τα δοκάρια του Αβραάμ.

Από μακριά απείλησε κι ο Κιοσέογλου στο 35ο λεπτό, με το δικό του σουτ να κοντράρει στον Ταχτσίδη και να καταλήγει με δύναμη στην αγκαλιά του Αλεξιάδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.

Όμορφη ομαδική ενέργεια των Τσακμακίδη-Κιοσέογλου-Ράπτη με αποδέκτη της μπάλας μέσα στην περιοχή το Μουχτάρη, που από πλάγια θέση πλασάρει άστοχα.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0, όταν στο 40ό λεπτό ο Χατζηγεωργιάδης πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ηρακλή από αριστερά, έφερε την μπάλα στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Λάμπρου που σούταρε συρτά για ν’ αποκρούσει προς στιγμήν ο Αλεξιάδης, αυτή δεν απομακρύνθηκε κι ο Κιοσέογλου σε επίκαιρη θέση με το δεξί αυτή τη φορά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκει και πάλι στους νεαρούς παίκτες του Στράτου Κονταξή, με το Μουχτάρη να «σπάει» την μπάλα από δεξιά στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο σαν τρέιλερ Γιάντσογλου, με τον ακραίο χαφ να χάνει το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία να απειλήσει με προϋποθέσεις τον Αλεξιάδη.

Ξεκίνημα με γκολ στην επανάληψη, καθώς στο 54ο λεπτό η βαθιά διαγώνια μπαλιά ακριβείας του Λάμπρου από το χώρο του κέντρου είναι μισό γκολ για τον Τσακμακίδη κι ο τελευταίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να συνδυάσει με γκολ το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Προσοτσάνης.

Το γκολ της τιμής για το Παρανέστι σημειώθηκε ακριβώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με σκόρερ το Φίλια Αλέξανδρο που είχε περάσει ελάχιστα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα δύσκολο γκολ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα απέφυγε και τον Καλαϊτζή, μετά την ασσίστ του συμπαίκτη του Γεωργιάδη…4-1.

Στο 61ο ο συνδυασμός των Πάνου και Μουχτάρη μέσα στην περιοχή δε φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, άουτ, όμως οι δύο Ξηροποταμίτες των γηπεδούχων ήταν οι «δράστες» του τελικού 5-1 δύο λεπτά αργότερα: ο Μουχτάρης με ωραία κάθετη έβγαλε τον Πάνο στην περιοχή, ο τελευταίος απέφυγε παλικαρίσια τον Ευθυμιάδη και με δεξί πλασέ νίκησε τον Αλεξιάδη.

Αμέσως μετά ο Χατζηλιόντας πέφτει σωτήρια στα πόδια του σκόρερ του 5ου γκολ και αποσοβεί παραχωρώντας το κόρνερ κι άλλο γκολ από πλευράς των γηπεδούχων, ενώ στο 65ο η ατομική ενέργεια του Βουρνούκα γίνεται ασσίστ σε θέση μέσα δεξιά στο Γεωργιάδη, διαγώνιο σουτ του τελευταίου αποκρούει σε κόρνερ ο Καλαϊτζής.

Στο 69ο λεπτό ο Μουχτάρης κέρδισε με δύναμη την μονομαχία από τον προσωπικό του αντίπαλο, πάσαρε στον αφύλακτο Κιοσέογλου που γλίστρησε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και πλάσαρε απελπιστικά άουτ και τέλος, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης από πλευράς κ. Παρχαρίδη Θόδωρου, το σουτ φάουλ του ίδιου ο Αλεξιάδης μπλόκαρε εύκολα.

Ο άρχοντας του αγώνα κ. Παρχαρίδης Θόδωρος (Δελημπαΐδης Θόδωρος & Μαμσάκος Θόδωρος οι βοηθοί του) όλοι από την ΕΠΣ Δράμας, «κιτρίνισε» τον Αλέξανδρο Φίλια (60ό) από πλευράς Παρανεστίου.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Αβραάμ (46ο Καλαϊτζής Κυριάκος), ΛΑΜΠΡΟΥ, Χατζηγεωργιάδης, Πατένταλης, ΠΑΛΛΙΚΑΡΗΣ, Ράπτης (46ο Γεωργιάδης), ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ, ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΣ, ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ, Γιάντσογλου (46ο Παπαμιχαήλ).

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ (Ιπποκράτης Καλογήρου): ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ, Στυλιαννίδης, Χατζηλιόντας, Ευθυμιάδης, Φίλια Αντώνης, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Μοσχόπουλος, Βουρνούκας, Τολμίδης Παν. Δημήτρης (57ο Φίλια Αλέξανδρος), ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (57ο Μιχαλόπουλος).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης δόσης της γ’ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής (με μαύρο οι ομάδες που πέρασαν στους «16»):

 

  • Προσοτσάνη – Παρανέστι      5-1
  • Νέα Αμισός – Καλλίφυτος    1-2
  • Περιθώρι – Μαυρόβατος        2-0
  • Ξηροπόταμος – Πετρούσα      2-6
  • Καστρινός – Αρκαδικός         1-2
  • Καλή Βρύση – Βώλακας        8-9 πέν. (2-2 κ. αγ. & παρ.)
  • Κύργια – Πανδραμαϊκός        0-5
  • Το ματς Κεφαλάρι – Ακρίτας Νέας Κρώμνης λόγω κακών γηπεδικών συνθηκών δε διεξήχθη.

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια της επόμενης φάσης:

  • Πανδραμαϊκός – Δοξάτο
  • Οχυρό – Καλαμπάκι
  • Βώλακας – Κεφαλάρι ή Ακρίτας Νέας Κρώμνης
  • Αρκαδικός – Καλλίφυτος
  • Κάτω Νευροκόπι – Πετρούσα
  • Μικρόπολη – Προσοτσάνη
  • Αμπελόκηποι – Φτελιά
  • Περιθώρι – Άγιος Αθανάσιος
 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
947584
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Ο Καιρός