Επόμενος Αγώνας
    DOXATOvsPROSOTSANI
    ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 16/02/2019
    3:30μ.μ.
17η Α' ΕΠΣΔ

Ανακοινώσεις

Play by play
1η Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:1
(17' Ρούσσος)
2η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Δοξάτο 3:0
(55' Γουνατίδης-82' Κερασίδης-85' Αντωνιάδης)
3η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κύργια 2:2

(37' πέν. Φερφέρης-92' Αστερίου / 52' πέν. Μουρατίδης-81' Τουμαντζίδης)
4η Α' ΕΠΣΔ
Καλαμώνας-ΓΣΠ 2:4
(14' πέν. Ιωαννίδης-34' Αρβανιτίδης / 37'&92' Τσακμακίδης Κ.-59' Φερφέρης-81' πέν. Κερασίδης)
5η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(9' Φερφέρης)
6η Α' ΕΠΣΔ
Πανδραμαϊκός-ΓΣΠ 1:0
(28' Μπερούκας)
7η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Χωριστή 1:4
(73' Κερασίδης / 8' Παρασκευάς-71'&86' Ιωσηφίδης-95' Παναγιώτογλου)
8η Α' ΕΠΣΔ
Πετρούσα-ΓΣΠ 0:0
9η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Ξηροπόταμος 3:1

(21'&43' Τσακμακίδης Κ.-61' Κοκλίδης / 85' Βουγιουκλής)
Γ'/1η
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 2:2

(54' πέν. Κερασίδης-64' Τσακμακίδης / 25' Τζιβανάκης-43' Θεοδοσιάδης)
10η Α' ΕΠΣΔ
Δουμπέσας-ΓΣΠ 2:3

(25' Γρηγορίου-40' Τσιμισκίδης / 3'&41' Γουνατίδης-88' Τσακμακίδης)
11η Α' ΕΠΣΔ
Καλή Βρύση-ΓΣΠ 0:1

(56' Αστερίου)
12η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 3:0
(1'&81' Τσακμακίδης Κ.-43' Καρακάσης)
Γ'/2η
Χωριστή-ΓΣΠ 0:2
(25' Κοκλίδης-63' Γουνατίδης)
Γ'/3η
ΓΣΠ-Δουμπέσας 5:1
(14' πέν. Ρούσσος-42' πέν. Τσακμακίδης Κ.-51' & 68' Κοκλίδης-53' Καρακάσης / 36' Χριστοφορίδης)
14η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Σιταγροί 2:0
(44' Τσακμακίδης Κ.-49' Γουνατίδης)
Δ'/1ος
Σιταγροί-ΓΣΠ 0:3
(12' Αντωνιάδης-14' Τσακμακίδης Κ.-70' πέν. Ρούσσος)
15η Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 2:1

(60' Ουζούνης-62' Μύγας / 54' Φερφέρης)
Δ'/2ος
ΓΣΠ-Σιταγροί 3:1
(66' Παπαμιχαήλ-86' Ρούσσος-88' Γουνατίδης / 36' Αφεντουλίδης)
16η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Φωτολίβος 1:0
(27' Παπαμιχαήλ)


ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 1:0

Ήττα θεσμός…
… όπως το Οκτόμπερφερστ στην περιοχή του Μονάχου τούτο τον καιρό με το συγκεκριμένο ρέφερι στο ίδιο γήπεδο για την Προσοτσάνη, στο ντέρμπι των μέχρι πρότινος συνοδοιπόρων στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Δράμας, με τον πολύ καλό Πανδραμαϊκό του α’ μέρους χρονικό σημείο όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1:0 στο 28’ ο Μπερούκας), να τρέπεται σε άτακτη υποχώρηση στην επανάληψη και τον τερματοφύλακά του να τον κρατάει όρθιο σε δύο περιπτώσεις.
Παρουσία 400ων και πλέον φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο της Δράμας, οι γηπεδούχοι μετά το 1ο αναγνωριστικό 10λεπτο άρχισαν ν’ απειλούν την εστία του Αβραάμ, όπου πέραν της φάσης του γκολ δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάνε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο σκορ στο ημίχρονο.
Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Λάλα, έχοντας προειδοποιήσει στις καθυστερήσεις με τον Τσακμακίδη Κ. για το τι θα επακολουθούσε στο β’ 45άλεπτο, πίεσαν ψηλά, «έσπασαν» το ρυθμό των «κόκκινων», δεν επέτρεψαν αντεπιθέσεις στους ταχύτατους επιθετικούς τους και «χτύπησαν» στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά όπως γράψαμε και πιο πάνω ο Κιουμουρτζής στάθηκε στο ύψος του κι ο Πανδραμαϊκός στο 1ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα.
Η φάση πάντως που ίσως άλλαζε τη ροή του αγώνα έγινε στο ημίωρο, όταν ο Αϊβάζης εκτός φάσης έριξε αγκωνιά δίπλα στη γραμμή του πλαγίου άουτ στο στήθος του Αθανασιάδη Χαρ., αλλά ο ρέφερι αρκέστηκε να κιτρινίσει το θύτη εφαρμόζοντας το πνεύμα του νόμου κι όχι το γράμμα του. 
Αυτό άλλωστε εφαρμόζεται μόνο στα «κακά» παιδιά της Προσοτσάνης κύριοι υπεύθυνοι…
Λεπτό προς λεπτό:
9’. 1ο σουτ στο ματς με τον Παπαδόπουλο ν’ απειλεί από τη γωνία της περιοχής και τον Αβραάμ εύκολα να μαζεύει την μπάλα.
16’. Επικίνδυνα μπαίνει στην περιοχή ο Bellmani, γυρίζει στο πέναλτι εκεί όπου ο Υψηλός πλασάρει μόλις άουτ.
1:0 στο 28’. Εξαιρετικός συνδυασμός των γηπεδούχων με Υψηλό-Παπαδόπουλο-Κεχαγιά να αλλάζουν την μπάλα με τη μία, κίνηση στο 1ο δοκάρι του Μπερούκα και παρά την προσπάθεια του Παπαμιχαήλ βρίσκει τον τρόπο να την περάσει κάτω από το τεντωμένο χέρι του Αβραάμ και να τη στείλει στην αριστερή γωνία.
43’. Ένα-δύο Μπερούκα-Κεχαγιά σε εναλλαγή ρόλων σε σχέση μ’ αυτήν του γκολ, ο καβαλιώτης ακραίος μπακ φτάνει απέναντι στο 2:0, όμως αυτή τη φορά ο Αβραάμ ενεργεί σωτήρια και παραχωρεί το κόρνερ.
45’+3. Όμορφα «σπάει» την μπάλα ο Γουνατίδης βγάζοντας εκτός όλη την άμυνα του Πανδραμαϊκού, ο Τσακμακίδης σουτάρει ψηλά κι ο Κιουμουρτζής στο δεξί του παραθυράκι παραχωρεί το κόρνερ.
81’. Φάουλ από το χώρο άμυνας του Αθανασιάδη Δημ., η κεφαλιά πάσα του Φερφέρη γίνεται ασσίστ για τον Τσακμακίδη που πλασάρει με τη μία κι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με καίρια επέμβαση κρατάει το «0» στην εστία του.
82’. Στο κόρνερ από αριστερά ο Κερασίδης, αφύλακτος προ της μικρής περιοχής μένει ο Γουνατίδης που πιάνει την κεφαλιά έξω από τα δοκάρια.
89’. Σουτ-φάουλ του Κερασίδη ένα μέτρο εκτός περιοχής, χαμηλά στη γωνία του ο Κιουμουρτζής στην τελευταία μεγάλη φάση του ματς δίνει τη νίκη στην ομάδα του. 
Διαιτητής: Κοτσάνης Κώστας.
Α’ Βοηθός: Χατζηνάκος Γιώργος.
Β’ Βοηθός: Κουβαλάκης Παναγιώτης, της ΕΠΣ Δράμας.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): 1. Κιουμουρτζής, 2. Γιαννίκης, 3. Κεχαγιάς, 4. Ρέντος, 5. Πατένταλης, 6. Αϊβάζης, 7. Bellmani (80’ – 14. Παπακωνσταντίνου), 8. Lipo (89’ – 16’ Κυσσίδης), 9. Παπαδόπουλος (58’ – 17. Μουχτάρης), 10. Υψηλός (71’ – 12. Άρμεν) & 11. Μπερούκας.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Αβραάμ, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Αθανασιάδης Χαρ. (46’ – 13. Κερασίδης), 4. Αθανασιάδης Δημ., 5. Αστερίου, 6. Φερφέρης, 7. Πετρόπουλος (69’ – 18. Καρακάσης), 8. Ρούσσος, 9. Κοκλίδης, 10. Τσακμακίδης Κ. & 11. Γουνατίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
1. Φωτολίβος-Καλή Βρύση 0:2
2. Πετρούσα-Ξηροπόταμος 2:0
3. Αμπελόκηποι-Δοξάτο 3:0
4. Χωριστή-Δουμπέσας 4:3
5. Σιταγροί-Κύργια 1:0
6. Πανδραμαϊκός-Προσοτσάνη 1:0
7. Νέα Αμισός-Βώλακας 2:3 
ΡΕΠΟ: Καλαμώνας.
Πηγή: papalazarou-draminaspor.blogspot.gr

Επόμενη αγωνιστική (7η) το Σάββατο 20-10-2018 και ώρα 4μ.μ.
1. Καλή Βρύση-Ξηροπόταμος
2. Δοξάτο-Φωτολίβος
3. Δουμπέσας-Πετρούσα
4. Κύργια-Αμπελόκηποι
5. Προσοτσάνη-Χωριστή
6. Καλαμώνας-Σιταγροί
7. Βώλακας-Πανδραμαϊκός
ΡΕΠΟ: Νέα Αμισός.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 11:43)

 

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 1:0

1η ήττα για την Προσοτσάνη μεσα στον Πανδραμαϊκό με σκορ στο Δημοτικό Γήπεδο Δράμας παρουσία 400ων φιλάθλων. 
1:0 στο 28’ ο Μπερούκας.
Το πλήρες ρεπορτάζ αύριο το μεσημέρι...

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ 1:0

«Φτωχή» νίκη

…πλούσιο όμως για μία και μόνο ανεξίτηλη ποδοσφαιρική στιγμή ματς, αυτό που επέλεξαν οι 250 περίπου φίλαθλοι στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Προσοτσάνης-Νέας Αμισού στο «Γεώργιος Μακρής», όπου την «ευθύνη» τη φέρει ο φυσικός ηγέτης των γηπεδούχων Στέλιος Φερφέρης με το γκολ-φωτοβολίδα στο 9’.

Ένα γκολ που όχι μόνο έκρινε την αναμέτρηση, αλλά τόσο σε έμπνευση, όσο κι εκτέλεση ήταν απ’ αυτά που μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη: ο 37άχρονος “box2box” άσσος πατώντας στο μέσο του ημικυκλίου προς την περιοχή των «ποντίων» κατέβασε αρχοντικά την μπάλα με το στήθος και στο πρώτο «γκελ» στο χορτάρι εξαπέλυσε το σουτ! Αυτό ήταν...η μπάλα φεύγοντας με πολλή δύναμη από το δεξί του πόδι αναπαύθηκε στο αριστερό «Γ» του Χατζόπουλου, ο οποίος όντας πιο μπροστά από τη γραμμή τέρματος δεν μπόρεσε ν’ αποσοβήσει το μοιραίο, με το σκόρερ πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα να τρέχει να πανηγυρίζει.

Το γρήγορο γκολ των «ροχιμπλάνκος» τους έδωσε μια έξτρα αυτοπεποίθηση με το Φερφέρη να κυριαρχεί στον τομέα του, έχοντας δίπλα του τους Καρακάση και Κοκλίδη, που ο καθένας από την μεριά του έφερε στο έπακρο την αποστολή του, χωρίς ωστόσο αυτή η κυριαρχία να επιφέρει όχι μόνο και κάποιο 2ο τέρμα, αλλά ουσιαστικά ούτε καν την κλασσική ευκαιρία. Η Νέα Αμισός παίζοντας με πρωταρχικό σκοπό να μη δεχθεί το γρήγορο γκολ, είδε νωρίς-νωρίς τα σχέδια του Γιώργου Πολυχρονίδη ν’ ανατρέπονται και στη μία και μοναδική φορά που πάτησε την περιοχή του Αβραάμ στο 41’ ο Kunchulia αντέδρασε επιπόλαια.

Στο β’ μέρος η Προσοτσάνη του Γιώργου Λάλα επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της και μόνο από ατυχία ή καίριες επεμβάσεις του αντιπάλου τερματοφύλακα και των αμυντικών δεν ήρθε άλλο γκολ μέχρι το φινάλε, με τη Νέα Αμισό πάλι στο φινάλε να προσπαθεί να «κλέψει» το βαθμό (90’ Φερσιζίδης) χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αυτή ήταν μάλιστα μόλις η 2η νίκη και μάλιστα σερί της Προσοτσάνης κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» σε σύνολο 13ών αγώνων στο «Γεώργιος Μακρής» από το 1990 και στην 1η μάλιστα πανηγύρισε στο φινάλε το πρωτάθλημα (σ.σ. 2014-2015, Κερασίδης 14’&88’).

Λεπτό προς λεπτό:

6’. Μακρινό φάουλ του Πετρόπουλου φέρνει την μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Χατζόπουλου, ο Κοκλίδης κερδίζει την κεφαλιά χωρίς όμως να ευστοχήσει.

9’ 1:0. Το περιγράψαμε γλαφυρά και στο κυρίως κείμενο…Στοπάρισμα με το στήθος του Φερφέρη εν μέσω του ημικυκλίου του κέντρου και φωτοβολίδα με το δεξί από 47 μέτρα (σ.σ. θα το μετρήσουμε με ακρίβεια τη Δευτέρα), η μπάλα καρφώνεται κυριολεκτικά στο αριστερό «Γ» του εμβρόντητου Χατζόπουλου και το σκόρερ να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του, κάνοντας ένα ολόκληρο γήπεδο να σηκωθεί όρθιο ν’ αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

19’. Κλέψιμο του Κοκλίδη σε παρακινδυνευμένη παράλληλη πάσα του Μπόζιου Δημ., ελίσσεται και σουτάρει από τα 20 μέτρα εκτός εστίας.

23’. Καλοζυγισμένο σουτ του Αθανασιάδη Θεμ. στην αγκαλιά του Αβραάμ η μπάλα.

33’. Στην τελευταία καλή στιγμή για την Προσοτσάνη στο α’ ημίχρονο ο Γουνατίδης κινήθηκε από τη γωνία της περιοχής παράλληλα, όμως το εν κινήσει του σουτ έφυγε άουτ.

41’. Καταπληκτική ευκαιρία για τη Νέα Αμισό να ισοφαρίσει, όταν από την αλλαγή παιχνιδιού του Βιζυηνού Κ. ο Αθανασιάδης Θεμ. πασάρει παράλληλα με τη μία στον αφύλακτο μπροστά από το πέναλτι Kunchulia, επιπόλαιο το πλασέ του τελευταίου και η μπάλα καταλήγει εκτός.

56’. Ένα από τα πολλά καίρια κλεψίματα του Καρακάση στο χώρο του κέντρου, ο Γουνατίδης πασάρει στον κενό χώρο για τον κινούμενο σε θέση φορ Κοκλίδη, βγαίνει έγκαιρα στα πόδια του Χατζόπουλος κερδίζοντας τόσο τη μονομαχία όσο και το φάουλ.

63’. Χαμηλά εκτελεσμένο κόρνερ από δεξιά του Τσακμακίδη Κ., στο 1ο δοκάρι δύσκολη κεφαλιά προς τα πίσω του Γουνατίδη, ωστόσο πάνω στη γραμμή και με τη βοήθεια του Μπόζιου Δημ. ο Χατζόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

69’. Βολέ του Αβραάμ με την κεφαλιά του σκόρερ να γίνεται ασσίστ στον κενό χώρο για τον Πετρόπουλο, που αποφεύγοντας και τον Χατζόπουλο, πλάσαρε σε κενή από τερματοφύλακα εστία, όμως ο Ευαγγελίδης με υπερένταση έβαλε την προβολή σώζει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο ριμπάουντ πλάγια αριστερά ο Τσακμακίδης σηκώνει για τον επερχόμενο Φερφέρη που επιχειρεί το βολ πλανέ που φεύγει πάνω από το οριζόντιο.

87’. Φάουλ του Κερασίδη ο πανταχού παρών σήμερα Γουνατίδης ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα και πιάνει την κεφαλιά ελάχιστα δίπλα στο αριστερό δοκάρι.

90’. Κόρνερ από δεξιά για τη Νέα Αμισό με τον Ελευθεριάδη να το εκτελεί πιο ψηλά απ’ όλους ο Φερσιζίδης επιχειρεί τη σκαστή κεφαλιά που φεύγει 2 μέτρα έξω.

93’. Φινάλε στο ματς με νέα διπλή ευκαιρία της Προσοτσάνης, όταν το γρήγορα εκτελεσμένο φάουλ του Κερασίδη βρίσκει ανοργάνωτη την άμυνα των «ποντίων», ο Γουνατίδης πλασάρει στο σώμα του εξελθόντα Χατζόπουλου και σε κενή εστία βεβιασμένα ο Κοκλίδης με το δεξί πόδι σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος Γιώργος.

Α’ Βοηθός: Τσακίρης Κώστας.

Β’ Βοηθός: Οικονομίδης Κώστας, της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Αβραάμ, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Αντωνιάδης, 4. Αθανασιάδης Δημ., 18. Καρακάσης (65’ – 13. Κερασίδης), 6. Φερφέρης, 7. Πετρόπουλος (80’ – 16. Μωυσίδης), 8. Ρούσσος, 9. Κοκλίδης, 10. Τσακμακίδης Κ. (λ.τρ. 75’ – 17. Τσακμακίδης Άρ.) & 11. Γουνατίδης.

ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ (Γιώργος Πολυχρονίδης): 1. Χατζόπουλος, 2. Μπόζιος Ηλ., 3. Χοροζίδης (69’ – 14. Μπόζιος Δ.), 4. Ευαγγελίδης, 5. Φερσιζίδης, 6. Πράσατζης, 7. Ζαγιάκου (46’ – 12. Ελευθεριάδης), 8. Ζάχαρης, 9. Kunchulia (69’ – 18. Ζορμπίδης), 10. Βιζυηνός Κ. (63’ – 13. Μασκαλίδης) & 11. Αθανασιάδης.

  • Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
  1. Καλή Βρύση-Πετρούσα 1:4 
  2. Φωτολίβος-Αμπελόκηποι 1:5
  3. Ξηροπόταμος-Χωριστή 1:1
  4. Δοξάτο-Σιταγροί 3:2
  5. Δουμπέσας-Πανδραμαϊκός 0:6
  6. Προσοτσάνη-Νέα Αμισός 1:0
  7. Βώλακας-Καλαμώνας 4:0

ΡΕΠΟ: Κύργια.

Πηγή: papalazarou-draminaspor.blogspot.gr

  • Επόμενη αγωνιστική (6η) το Σάββατο 13-10-2018 και ώρα 4μ.μ.
  1. Φωτολίβος-Καλή Βρύση
  2. Πετρούσα-Ξηροπόταμος
  3. Αμπελόκηποι-Δοξάτο
  4. Χωριστή-Δουμπέσας
  5. Σιταγροί-Κύργια
  6. Πανδραμαϊκός-Προσοτσάνη
  7. Νέα Αμισός-Βώλακας
ΡΕΠΟ: Καλαμώνας.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 00:56)

 

ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2:4

Έπαιξε με τη φωτιά…
...αλλά δεν κάηκε η Προσοτσάνη, η οποία όταν λίγο μετά το ημίωρο έχανε μέσα στην έδρα του νεοφώτιστου Καλαμώνα με σκορ 2:0, είχε μπροστά της σε μία ώρα παιχνιδιού αν μη τι άλλο ν’ ανέβει ένα βουνό για ν’ αποφύγει το ιστορικό κάζο! Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να «πάτησαν» καλύτερα στο 1ο 10λεπτο με 2-3 όμορφες αναπτύξεις από τα άκρα οι οποίες έμειναν ωστόσο ημιτελείς, όμως μέχρις εκεί. Οι γηπεδούχοι με το Στέφανο Ιωαννίδη ν’ αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση, πήραν ψυχολογία με το γκολ από το σημείο του πέναλτι του 38άχρονου άσσου (14’ 1:0) κι έφτασαν ως τα ποδοσφαιρικά…ουράνια στο 34’, χρονικό σημείο όπου ο Αρβανιτίδης σα σε προπόνηση νίκησε με το κεφάλι ψηλότερους αντιπάλους στην περιοχή για το 2:0.
Η αντίδραση της Προσοτσάνης ήταν άμεση κι αυτή σίγουρα την κράτησε μέσα στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όταν στην 1η ολοκληρωμένη επιθετική ενέργεια ο Τσακμακίδης σκόραρε (37’ 2:1) που ήταν και το αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.
Ένα άλλο στοιχείο που βοήθησε του φιλοξενούμενους να φτάσουν στην ολική ανατροπή ήταν η ανόητη αποβολή του Ιωαννίδη κι ενώ είχε κερδίσει φάουλ στο χώρο του κέντρο, με τους παίκτες του Άρη να κλείνονται στα καρέ τους για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Όμως, ήδη ο Γιώργος Λάλας από την ανάπαυλα είχε προχωρήσει στις δύο διορθωτικές κινήσεις (σ.σ. Κερασίδης & Σαμαράς πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο) κι ο έτερος των τριών «σωματοφυλάκων» Φερφέρης με το 100ό του γκολ με τον αετό στο στήθος έφερε το ματς στα ίσια (59’ 2:2).
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χωρίς τις εξίσου ποιοτικές λύσεις στον πάγκο της ομάδας του, δεν μπόρεσε από την πλευρά του ν’ αλλάξει το ρουν της ιστορία του ματς που έγερνε πλέον προς την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο επανέφεραν την ποδοσφαιρική…τάξη, πρωτίστως με τον Κερασίδη να ευστοχεί για το προβάδισμα (81’ 2:3) από τα 11 μέτρα και τον Τσακμακίδη να διώχνει τα όποια καρδιοχτύπια πήγαν να δημιουργηθούν στις καθυστερήσεις (92’ 2:4).
Λεπτό προς λεπτό:
9’. Κλέψιμο στο χώρο άμυνας και πάσα του Κοκλίδη στον κενό χώρο, εκεί όπου ο Τσακμακίδης έχοντας αποφύγει τον Κοπαράνη σουτάρει ένα μέτρο έξω από τα δοκάρια.
10’. Κόρνερ του Μίλο, η μπάλα εκτός περιοχής κοντρόλ και σουτ του Λεϊλόγλου μπλοκάρει σταθερά ο Αβραάμ.
1:0 14’. Παράλληλη σέντρα του Χορόζογλου ο Πετρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει υποπίπτει σε πέναλτι (χέρι), το εκτελεί ξεγελώντας τον Αβραάμ ο Ιωαννίδης ανοίγοντας το σκορ.
24’. Κάθετη του Ρούσσου με τη μία γυρίζει το σώμα και σουτάρει ψηλά άουτ ο Κοκλίδης.
26’. Διαγώνια πάσα του Αθανασιάδη βρίσκει στην περιοχή τον Τσακμακίδη που πλασάρει πάνω στον εξελθόντα Καρακούση.
2:0 34’. Φάουλ στην προέκταση της περιοχή του Μίλο, ο Αρβανιτίδης κερδίζει την κεφαλιά κι από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.
2:1 37’. Άμεση η απάντηση της Προσοτσάνης, με τον Κοκλίδη να βγάζει σε θέση έξω αριστερά τον Πετρόπουλο, παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι κι εν κινήσει πλασέ του Τσακμακίδη στα δίχτυα.
39’. Σουτ φάουλ του Μίλο, χάνει την μπάλα ο Αβραάμ και προ του Ιωαννίδη ο Πετρόπουλος απομακρύνει κερδίζοντας και το φάουλ.
54’. Απευθείας κόκκινη στον Ιωαννίδη.
58’. Σέντρα από δεξιά του Σαμαρά η μπάλα στρώνεται στο Γουνατίδη που σουτάρει στην πλάτη του Κοπαράνη, κόρνερ.
59’ 2:2. Το κόρνερ από δεξιά το εκτελεί ο Κερασίδη ο Κρατσιέλης δίνει ύψος στην απομάκρυνσή του κι ο Φερφέρης πριν η μπάλα πέσει στο χόρτο με κεφαλιά ισοφαρίζει.
68’. Διεκδικούμενη πάσα προς τα πίσω του Αντωνιάδη, κλέβει ο Αρβανιτίδης και συνδυάζεται με το Μίλο με τον πρώην άσσο της Φτελιάς να σουτάρει βεβιασμένα άουτ.
81’ 2:3. Ανατροπή του Φερφέρη από τον Κοπαράνη, την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει ο Κερασίδης και παρά τη σωστή γωνία που επέλεξε ο Καρακούσης η ανατροπή στο σκορ είναι γεγονός.
86’. Παράλληλη σέντρα του Σαμαρά για τον Τσακμακίδη που «πατάει» στον επερχόμενο στο ημικύκλιο Κερασίδη, πλασέ στην κενή από τερματοφύλακα εστία ένα μέτρο πάνω από το δοκάρι.
92’ 2:4. Αντεπίθεση της Προσοτσάνης με τον Κοκλίδη κάτω από το κέντρο να βρίσκει τον Τσακμακίδη, που έφτασε με την μπάλα στα πόδια απέναντι στον Καρακούση και πλασάροντας εύστοχα βάζει την τελευταία πινελιά στο ματς.
Διαιτητής: Χατζηαθανασιάδης Θάνος.
Α’ Βοηθός: Κορμούλης Φάνης.
Β’ Βοηθός: Μαρμαρίδης Τάσος, της ΕΠΣ Δράμας.
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ (Κυριάκος Παπαδόπουλους): 1. Καρακούσης, 2. Πρίτσιου, 3. Χορόζογλου, 4. Κρατσιέλης, 5. Κοπαράνης, 6. Χ’’Σωτηριάδης, 7. Λεϊλόγλου (62’ – 18. Δεμενελούδης), 8. Δημητρίου, 9. Αρβανιτίδης, 10. Ιωαννίδης & 11. Μίλο (87’ – 12. Τανίδης).
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Αβραάμ, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Τσακμακίδης Άρ. (46’ – 12. Σαμαράς), 4. Αθανασιάδης, 5. Καρακάσης (46’ – 13. Κερασίδης), 6. Φερφέρης, 7. Πετρόπουλος (67’ – 17. Αντωνιάδης), 8. Ρούσσος, 9. Κοκλίδης, 10. Τσακμακίδης Κ. & 11. Γουνατίδης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:
1. Αμπελόκηποι-Καλή Βρύση 6:1
2. Χωριστή-Πετρούσα 1:1
3. Σιταγροί-Φωτολίβος 0:2
4. Πανδραμαϊκός-Ξηροπόταμος 7:0
5. Νέα Αμισός-Δουμπέσας 2:0
6. Βώλακας-Κύργια 1:1
7. Καλαμώνας-Προσοτσάνη 2:4
ΡΕΠΟ: Δοξάτο.
Πηγή: papalazarou-draminaspor.blogspot.gr
Επόμενη αγωνιστική (5η) το Σάββατο 06-10-2018 και ώρα 4:30μ.μ.
1. Καλή Βρύση-Πετρούσα
2. Φωτολίβος-Αμπελόκηποι
3. Ξηροπόταμος-Χωριστή
4. Δοξάτο-Σιταγροί
5. Δουμπέσας-Πανδραμαϊκός
6. Προσοτσάνη-Νέα Αμισός
7. Βώλακας-Καλαμώνας
ΡΕΠΟ: Κύργια.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 08:54)

 
Περισσότερα Άρθρα...
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1365603
Έχουμε 19 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός