Επόμενος Αγώνας
    DOXATOvsPROSOTSANI
    ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
     Σάββατο 16/02/2019
    3:30μ.μ.
17η Α' ΕΠΣΔ

Ανακοινώσεις

Play by play
1η Α' ΕΠΣΔ
Φωτολίβος-ΓΣΠ 0:1
(17' Ρούσσος)
2η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Δοξάτο 3:0
(55' Γουνατίδης-82' Κερασίδης-85' Αντωνιάδης)
3η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Κύργια 2:2

(37' πέν. Φερφέρης-92' Αστερίου / 52' πέν. Μουρατίδης-81' Τουμαντζίδης)
4η Α' ΕΠΣΔ
Καλαμώνας-ΓΣΠ 2:4
(14' πέν. Ιωαννίδης-34' Αρβανιτίδης / 37'&92' Τσακμακίδης Κ.-59' Φερφέρης-81' πέν. Κερασίδης)
5η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Νέα Αμισός 1:0
(9' Φερφέρης)
6η Α' ΕΠΣΔ
Πανδραμαϊκός-ΓΣΠ 1:0
(28' Μπερούκας)
7η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Χωριστή 1:4
(73' Κερασίδης / 8' Παρασκευάς-71'&86' Ιωσηφίδης-95' Παναγιώτογλου)
8η Α' ΕΠΣΔ
Πετρούσα-ΓΣΠ 0:0
9η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Ξηροπόταμος 3:1

(21'&43' Τσακμακίδης Κ.-61' Κοκλίδης / 85' Βουγιουκλής)
Γ'/1η
ΓΣΠ-Καλαμπάκι 2:2

(54' πέν. Κερασίδης-64' Τσακμακίδης / 25' Τζιβανάκης-43' Θεοδοσιάδης)
10η Α' ΕΠΣΔ
Δουμπέσας-ΓΣΠ 2:3

(25' Γρηγορίου-40' Τσιμισκίδης / 3'&41' Γουνατίδης-88' Τσακμακίδης)
11η Α' ΕΠΣΔ
Καλή Βρύση-ΓΣΠ 0:1

(56' Αστερίου)
12η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Βώλακας 3:0
(1'&81' Τσακμακίδης Κ.-43' Καρακάσης)
Γ'/2η
Χωριστή-ΓΣΠ 0:2
(25' Κοκλίδης-63' Γουνατίδης)
Γ'/3η
ΓΣΠ-Δουμπέσας 5:1
(14' πέν. Ρούσσος-42' πέν. Τσακμακίδης Κ.-51' & 68' Κοκλίδης-53' Καρακάσης / 36' Χριστοφορίδης)
14η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Σιταγροί 2:0
(44' Τσακμακίδης Κ.-49' Γουνατίδης)
Δ'/1ος
Σιταγροί-ΓΣΠ 0:3
(12' Αντωνιάδης-14' Τσακμακίδης Κ.-70' πέν. Ρούσσος)
15η Α' ΕΠΣΔ
Αμπελόκηποι-ΓΣΠ 2:1

(60' Ουζούνης-62' Μύγας / 54' Φερφέρης)
Δ'/2ος
ΓΣΠ-Σιταγροί 3:1
(66' Παπαμιχαήλ-86' Ρούσσος-88' Γουνατίδης / 36' Αφεντουλίδης)
16η Α' ΕΠΣΔ
ΓΣΠ-Φωτολίβος 1:0
(27' Παπαμιχαήλ)


ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" & ΤΡΙΑ "ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ"

Μπορεί η γενική συνέλευση που έλαβε χώρα πριν τέσσερις μέρες να μην είχε "εκλογικό" χαρακτήρα, ωστόσο το δ.σ. της ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ για τη σεζόν 2018-2019 εμφανίζεται αρκούντως ανανεωμένο!
Μετά την αποχώρηση μεσούσης της περιόδου του Θόδωρου Πούλιου, έγινε γνωστή κι αυτή του Στέλιου Ρούσσου - τον οποίο η οικογένεια των ροχιμπλάνκος ευχαριστεί για την πολύπλευρη προσφορά του στο σύλλογο, γνωρίζοντας πως όποτε κι αν του ζητηθεί θα είναι πάντα στις επάλξεις - ωστόσο είχαμε τρεις νέες προσθήκες.
Αλέξανδρος Ανθίτσας, Γιώργος Βουγιουκλής & Χρήστος Δαουλτζής είναι τα νέα πρόσωπα και κάτωθι μπορείτε να δείτε τη σύνθεσή του δ.σ.
Νίκος Τέντσιος-Πρόεδρος
Σάκης Χατζησαρόγλου-Αντιπρόεδρος
Στέλιος Χάρταλης-Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Τόσκας-Ταμίας
Γιώργος Βουγιουκλής-Γενικός Αρχηγός
Αλέξανδρος Ανθίτσας-Μέλος
Χρήστος Δαουλτζής-Μέλος

 

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ!

Είσαι ένας από τα 162 μέλη της μεγάλης οικογένεια του ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και μπορείς να έρθεις στη γ.σ.;

Είσαι απλός φίλος της ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και θέλεις να δώσεις το παρών σ' αυτήν τη διαδικασία;
Όλους εσάς και τον καθένας προσωπικά ο ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Δημαρχείο.
"Αγαπάς ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ; Δείξ' το και πάλι"!

 

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 0:2 (SUPER CUP)

Super-Προσοτσάνη Cup-άρωσε το τρόπαιο!

Το καλό φαίνεται ότι η ομάδα του Γιώργου Λάλα το κρατούσε για το τέλος και σίγουρα η άνετη επικράτηση επί της άξιας νταμπλούχου ομάδας του Φώτη Χατζηκυριάκου στο Super Cup για το φινάλε της σεζόν 2017-2018, δικαιώνει αν μη τι άλλο την προσπάθεια όλων των ανθρώπων που ζουν κι αναπνέουν καθημερινά μέσα στην ποδοσφαιρική Προσοτσάνη.

Με τον Κώστα Τσακμακίδη μετά το διάλειμμα των δύο αγωνιστικών κάτω από τα…δοκάρια, να μπαίνει φουριόζος και να σκοράρει στην 3η του τελική στο πρώτο τέταρτο (0:1 στο 16’) έπειτα από την εξαιρετική σέντρα πάρε-βάλε από το γειτονάκι του Δημήτρη Αθανασιάδη και τον mvp του ματς Στέλιο Φερφέρη να σφραγίζει τη νίκη-τρόπαιο λίγο πριν το ημίχρονο παρακαλώ (0:2 στο 42’), οι τυπικά φιλοξενούμενοι αν δε σημάδευαν τρις (!!!) το οριζόντιο δοκάρι του έτερου mvp στον προ 2 ½ μηνών τελικό Ιορδάνη Κελετζή, θα γράφαμε τώρα για ένα αστρονομικό σκορ, που σπάνια συναντάς σε τέτοιο επίπεδο και δυναμικής των δύο αντιπάλων.

Οι παίκτες του Γιώργου Λάλα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κυριολεκτικά με το μαχαίρι στα δόντια κι από το 1ο κιόλας σφύριγμα του διαιτητή πίεσαν ψηλά τους παίκτες του Καλαμπακίου αναγκάζοντάς τους σε πολλά αβίαστα λάθη, ενώ με τις εξαιρετικές εμπνεύσεις των Κερασίδη και Κοκλίδη, αλλά και τις «μπούκες» του Παπαδόπουλου, όσο και τις συχνές προωθήσεις από την άλλη πλευρά του φουλ-μπακ Περσιανλή, η μπάλα γυρόφερνε συνεχώς πέριξ της περιοχής του σταθερότατου αντίπαλου τερματοφύλακα.

Με μόλις μία καθαρή φάση για γκολ στο α’ μέρος, οι τυπικά γηπεδούχοι πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με δύο γκολ παθητικό και παρά την είσοδο του δραστήριου πρώην «ροχιμπλάνκο» Σαββίδη, η Προσοτσάνη ήταν πάλι αυτή που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες κυρίως στο ανοιχτό γήπεδο που βρήκε, ωστόσο το σκορ δεν έμελε ν’ αλλάξει μέχρι και το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η όποια πίεση άσκησαν οι νταμπλούχοι ούτως ώστε να ξαναμπούν στο ματς, με κάποια πιθανή μείωση, απορροφήθηκε από το απροσπέλαστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Αστερίου-Παπαμιχαήλ οι οποίοι έχοντας μπροστά τους το Ρούσσο που έκανε κυριολεκτικά τα πάντα στον κεντρικό άξονα, άφησαν ουσιαστικά χωρίς πολλή δουλειά τον τερματοφύλακά τους Αβραάμ.

Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του 11ου τροπαίου τα τελευταία 15 χρόνια, ο τεχνικός της Προσοτσάνης έριξε στη μάχη και το νέο αίμα (Μωυσίδης-Καρακάσης-Οικονόμου), οι οποίοι όσο αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες ενός τόσο απαιτητικού αγώνα.

Το τελετουργικό ήταν ωδή στο δραμινό ποδόσφαιρο: οι μεν νταμπλούχοι της ΑΕ Καλαμπακίου έχοντας κουβαλήσει όλη τους την…προίκα από τα 41 συνολικά επίσημα ματς στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφού πρώτα παρέλαβαν το κύπελλο του φιναλίστ, χειροκρότησαν, ασπάστηκαν κι εν τέλει φωτογραφήθηκαν από κοινού με τους νέους κατόχους του Super Cup, τους παίκτες του ΓΣ Προσοτσάνης των 38 ματς παρακαλώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Καλό καλοκαίρι σε όλους…

Λεπτό προς λεπτό:

5’ κάθετη του Κοκλίδη με τον Τσακμακίδη να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια, κάνει διπλή σκέψη κι ενώ μπορεί να πλασάρει στην κλειστή γωνία, επέλεξε τη συρτή σέντρα σουτ προς τον Κερασίδη, με τον Κελετζή σωτήρια πάνω στη γραμμή να σώζει.

9’ πιο καθαρή ευκαιρία με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον Τσακμακίδη αυτή τη φορά να φτάνει σε θέση τετ α τετ έπειτα από την κάθετη του Κερασίδη, πάλι ο Κελετζής με τ’ ακροδάχτυλα παραχωρεί το κόρνερ.

ΓΚΟΛ 0:1 στο 16’, έξοχη μπαλιά του Κερασίδη για τον προωθημένο Αθανασιάδη που μπαίνει στην περιοχή κι από το ύψος της τελική γραμμής επιχειρεί την παράλληλη σέντρα, στην πορεία της με καρφωτή κεφαλιά ο Τσακμακίδης σκοράρει αφού τη στέλνει πρώτα στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού το 10ο του τέρμα στα 11 πιο πρόσφατα ματς πλην πρωταθλήματος.

18’ σουτ Κερασίδη η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Κλόγκιρι και χωρίς πολλή δύναμη φτάνει στα χέρια του Κελετζή.

21’ φάουλ σε μέση απόσταση κι αριστερά από τον κεντρικό άξονα του Μαυροβασίλη, από τη γυριστή κεφαλιά του Κλόγκιρι ο Κωνσταντινίδης βρίσκεται φάτσα με την ισοφάριση, την οποία του στερεί με σωτήρια προβολή ο Παπαμιχαήλ.

30’ δυνατό σουτ του Μαυροβασίλη από τα 20 μέτρα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ έξυπνα ο Φερφέρης εκτελεί φάουλ βλέποντας μακριά από τα δοκάρια του τον Κελετζή, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας και λόγω της μακρινής απόστασης προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα.

ΓΚΟΛ 0:2 στο 42’, κερδισμένο κόρνερ του Παπαδόπουλου σε μονομαχία με τον Κλόγκιρι που βγαίνει με ματωμένο σαγόνι εκτός αγωνιστικού χώρου, με…παίκτη παραπάνω το εκτελεί ο σερραίος άσσος της Προσοτσάνης κι ο Φερφέρης με δυνατό πάτημα κι εξίσου δυνατή κεφαλιά τη στέλνει μέσα από έναν όμιλο αντιπάλων στο αριστερό «Γ» του εμβρόντητου Κελετζή.

45’ κάθετη του Κερασίδη κι επικίνδυνο γύρισμα του Παπαδόπουλου, ο Κασαπίδης βάζει την προβολή στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, κόρνερ.

45’+1’ στο κόρνερ πάλι από αριστερά ο Παπαδόπουλος, αυτή τη φορά εκτός περιοχής πλασαριστά για τον Κερασίδη που επιχειρεί την ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ, η πορεία της μπάλας σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, στο ριμπάουντ ο Κοκλίδης σκοράρει ανάμεσα σε δύο αμυνόμενους, όμως ο 2ος επιπρόσθετος βοηθός περιοχής υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

48’ με δοκάρι τέλειωσε το 1ο ημίχρονο με δοκάρι ξεκινάει το ματς μετά την 15άλεπτη ανάπαυλα. Ο Παπαμιχαήλ έχοντας βγει ψηλά στο ημικύκλιο του κέντρου όχι μόνο ανακόπτει επιθετική προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά βγάζει κάθετη στον κενό χώρο εκεί όπου ξεχύνεται ο Τσακμακίδης, αλλά υπό την πίεση του Κλόγκιρι πλασάρει στο οριζόντιο, η μπάλα σκάει εκτός γραμμής κι εν συνεχεία ο Κελετζής μπλοκάρει.

49’ παράλληλη σέντρα του Σαββίδη, δύσκολη και με κακή τοποθέτηση σώματος κεφαλιά του Κωνσταντινίδη η μπάλα φεύγει έξω.

55’ και πάλι ο Σαββίδης αυτή τη φορά εκτελεί ο ίδιος με σουτ εκτός περιοχής, αναγκάζοντας τον Αβραάμ να πέσει χαμηλά στη δεξιά του γωνία και να διώξει μακριά ο Παπαμιχαήλ.

57’ ένα-δύο των σκόρερ του ματς, ο Φερφέρης καλοζυγισμένο πλασαριστό σουτ στα χέρια του τερματοφύλακα.

62’ φάση διαρκείας στα καρέ της Προσοτσάνης, ο Κασαπίδης επιχειρεί τη σκαφτή πάσα, εκτός ισορροπίας κεφαλιά του Στάικου άουτ.

65’ μπαλιά στον κενό χώρο του Κερασίδη, πλασέ του Τσακμακίδη υπό την πίεση του Κλόγκιρι μπλοκάρει ο Κελετζής.

66’ φάουλ δίπλα στη γραμμή του πλαγίου από τον Κερασίδη, σημαδεύει στα όρια της περιοχής το Φερφέρη που οριζοντιώνει το σώμα του και χωρίς να σκάσει η μπάλα στο χόρτο πιάνει το σουτ, ενστικτωδώς και με το…πόδι στην αριστερή του γωνία ο Κελετζής παραχωρεί το κόρνερ.

68’ φάση διαρκείας στην περιοχή του Καλαμπακίου με την άμυνα να διώχνει στον Κοκλίδη που στρώνει στο Ρούσσο, «κεραυνός» από 25 μέτρα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.

74’ σουτ-φάουλ από καλή θέση για το αριστερό του Κερασίδη στα χέρια του Κελετζή.

77’ υποδειγματική αντεπίθεση με δύο μπαλιές (Ρούσσος σε Τσακμακίδη) και τον Κοκλίδη μετά την πάσα με το εξωτερικό φάλτσο να είναι μια ανάσα από το 0:3, χάνει για λίγο το κοντρόλ και πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.

78’ ο Τζιβανάκης επιχειρεί την κοντινή σέντρα ο Παπαμιχαήλ απομακρύνει εκτός περιοχής με τον Καλατζίδη να σουτάρει με καλό οπτικό πεδίο με απελπιστικά άουτ δε.

79’ φάση καρμπόν μ’ αυτή προ δευτερολέπτων πάλι για του τυπικά γηπεδούχους, το σουτ είναι από τον Κλόγκιρι με ίδια κατάληξη.

84’ τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκει στην τροπαιούχο, όταν από το συστημένο φάουλ του Ρούσσου για το κεφάλι του Φερφέρη, η μπάλα φεύγει δίπλα στα δοκάρια άουτ.

Διαιτητής: Παρασκευούδης Νίκος.

Α’ Βοηθός: Οικονομίδης Κώστας &

Β’ Βοηθός: Γκόντε Άρης.

1ος Βοηθός Περιοχής: Παρασκευούδης Αλέκος,

2ος Βοηθός Περιοχής: Μπουλής Τάσος&

4ος Διαιτητής: Τορούνογλου Σάββας.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ (Φώτης Χατζηκυριάκου): 1. Κελετζής, 2. Πέτρο, 3. Ντόβας (46’ 18. Σαββίδης), 4. Χριστοφορίδης, 5. Κωνσταντινίδης, 6. Κλόγκιρι, 7. Τζιβανάκης, 8. Στάικος (89’ – 14. Χιντζίδης), 9. Κασαπίδης (76’ – 17. Δαλής), 10. Μαυροβασίλης & 11. Καλατζίδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Αβραάμ, 2. Περσιανλής, 3. Παπαμιχαήλ, 4. Αθανασιάδης Δημ., 5. Αστερίου, 6. Φερφέρης, 7. Παπαδόπουλος (78’ – 16. Μωυσίδης), 8. Ρούσσος, 9. Κερασίδης (83’ – 14. Καρακάσης), 10. Τσακμακίδης (88’ – 12. Οικονόμου) & 11. Κοκλίδης.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 08:46)

 

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 2:2

Έ(Χ)ασε το σερί!

Στο ματς του α’ γύρου είχε νικηθεί μόλις μία φορά από τον απόντα σήμερα (σ.σ. προχθές) Νίκο Κοκλίδη (0:1 στο 51’), σ’ αυτό της αυλαίας μπορεί να μάζεψε δις την μπάλα 1:0 μόλις στο 50ό δευτερόλεπτο & 2:0 στο 56’ απόρροια των εξαιρετικών τελειωμάτων εκτός περιοχής του Λευτέρη Κερασίδη, αλλά με τις επτά καίριες επεμβάσεις του ο Κυριάκος Καρακούσης κράτησε ζωντανό το Μακεδονικό μέχρι το φινάλε, διακόπτοντας ταυτόχρονα το σερί των πέντε νικών των γηπεδούχων.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την επιπολαιότητα των «ροχιμπλάνκος» στην τελική προσπάθεια και παίρνοντας πρωτίστως το δώρο-πέναλτι της άπειρης σε τούτο το επίπεδο κας Νικολαΐδου μειώνοντας στο 75’ από την άσπρη βούλα με το Θεόφιλο Θεοφανίδη, βρήκαν την ισοφάριση με τον κατά το ήμισυ προσοτσανιώτη Κώστα Κριθηνίδη (2:2 στο 83’) κι έτσι αποχαιρέτησαν με το κεφάλι ψηλά την κατηγορία και τυπικά, έχοντας όμως αποσπάσει ένα βαθμό στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου.

Ματς χωρίς σκοπιμότητες παρουσία λιγοστών φιλάθλων στις εξέδρες του «Γεώργιος Μακρής» και με τον ήχο των εξατμίσεων ένεκα της 37ης πανελλήνιας μοτοσυγκέντρωσης τριγύρω να υπερισχύει μέσα στη γενικότερη ησυχία. Ο Γιώργος Λάλας για 2ο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι στερούμενος άλλων επιλογών, εμπιστεύτηκε τα γάντια στον 1ο του σκόρερ Κώστα Τσακμακίδη – που και πάλι τα πήγε περίφημα – ενώ προχώρησε και σε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις (1ο ματς στην αρχική 11άδα για τον 17χρονο Παυλίδη, σε θέση φορ ο ωραίος μα και μοιραίος ταυτόχρονα Ρούσσος, ενώ προς το φινάλε έκανε επίσημο ντεμπούτο ο επίσης 17χρονος Αναγνώστου).

Ο υπηρεσιακός εδώ κι ένα μήνα Δημήτρης Θεοφανίδης είχε κι αυτός όλο κι όλο 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες και σίγουρα ο βαθμός που πήρε οφείλεται κατά 90% στη συνέχιση της παράδοσης εξαιρετικών εμφανίσεων με όποια ομάδα κι αν έχει τεθεί αντίπαλος τα τελευταία 5 χρόνια του υψηλόσωμου γκολκίπερ του.

Λεπτό προς λεπτό:

ΓΚΟΛ 1:0 στο 1’, μόλις στο 50ό δευτερόλεπτο ο Ρούσσος «πατάει» την μπάλα εκτός περιοχής και με αριστερό εξωτερικό φάλτσο ο Κερασίδης τη στέλνει χαμηλά στην γωνία του Καρακούση.

10’ παράλληλο γύρισμα του Παυλίδη κεφαλιά «ψαράκι» του Ρούσσου φεύγει εκτός.

18’ σουτ του Περσιανλή μετά το διώξιμο της άμυνας δε βρίσκει στόχο.

21’ προώθηση του Αθανασιάδη Δημ. όπου την κατάλληλη στιγμή βρίσκει σε θέση βολής το σκόρερ της Προσοτσάνης, αυτή τη φορά όμως το σουτ περνάει μόλις άουτ.

26’ φάουλ του Κερασίδη με τον Καρακούση να αποκρούει ενστικτωδώς την κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Αστερίου κι εν συνεχεία ο Ρούσσος σκοράρει από θέση όμως οφσάιντ.

27’ κάθετη του Παπαδόπουλου για το Ρούσσο που σουτάρει εν κινήσει μπαίνοντας στην περιοχή, πάλι όμως ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού λέει «όχι».

28’ μακρινό σουτ του Θεοφανίδη ο Τσακμακίδης με γροθιές αποκρούει την 1η επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων.

35’ δις παίζουν το ένα-δύο Αθανασιάδης Δημ & Κερασίδης, ο 1ος επιχειρεί το κοντινό γύρισμα, η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυνόμενου από κει στο κεφάλι του Ρούσσου που εξ επαφής σημαδεύει το δεξί δοκάρι.

38’ μπαλιά τρύπα του Κερασίδη στην πλάτη της άμυνας βγαίνει ο Μωυσίδης που πασάρει στον κινούμενο σε θέση φορ Ρούσσο, πλάγια όμως δεξιά από την κενή εστία πλασάρει άουτ.

40’ κόρνερ του σκόρερ άστοχη έξοδος του Καρακούση χωρίς ωστόσο καλή τοποθέτηση σώματος ο Αστερίου με το κεφάλι στέλνει την μπάλα παράλληλα να περάσει έξω.

44’ ο Θεοφανίδης κυνηγάει στα όρια του άουτ μια χαμένη μπαλιά και προ του Τσακμακίδη πλασάρει, ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης βρίσκει την μπάλα, αυτή σταματάει στο αριστερό δοκάρι κι εν συνεχεία καταλήγει στην αγκαλιά του.

46’ πάλι ο Θεοφανίδης αυτή τη φορά με τη συνδρομή του Γιάντσιου Χρ. στην επίθεση, σουτ στα όρια της περιοχής του 2ου στα χέρια του Τσακμακίδη.

48’ πάσα στο ύψος του πέναλτι από το Μωυσίδη και γυριστό σουτ του Ρούσσου άουτ.

49’ από αριστερά ο Παπαδόπουλος επιχειρεί τη δυνατή χαμηλή σέντρα με το Μωυσίδη μετά βίας να βάζει την προβολή χωρίς όμως να βρει στόχο.

51’ κόρνερ του Παπαδόπουλου και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Φερφέρη στο πάνω μέρος των διχτύων.

53’ «σκαφτή» μπαλιά του Περσιανλή κι εν κινήσει σουτ του Αθανασιάδη Δημ. με διπλή δύσκολη προσπάθεια μαζεύει ο Καρακούσης.

55’ πλασαριστά εκτελεί το κόρνερ ο Κερασίδης συρτό σουτ του Φερφέρη σχεδόν από το ημικύκλιο στα χέρια του τερματοφύλακα.

ΓΚΟΛ 2:0 στο 56’, κάθετη του Κερασίδη ο Παπαδόπουλος πλασάρει κάτω από το σώμα του Καρακούση, πάνω στη γραμμή σώζει ο Μαλλές, όμως η μπάλα φτάνει στα 10 μέτρα εκτός περιοχής και πάλι στο σκόρερ του 1ου γκολ που μ’ ένα συστημένο σουτ τη στέλνει ν’ αναπαυθεί στο αριστερό «Γ» του Μακεδονικού.

61’ ατομική ενέργεια του Δεβετζάκη που πασάρει στο Γιάντσιο Χρ., σουτ από καλή θέση μόλις άουτ.

63’ πάσα προς τα πίσω στην περιοχή του Μωυσίδη ο προωθημένος Παυλίδης σουτάρει δυνατά για να μπλοκάρει σταθερά ο Καρακούσης.

68’ ο Περσιανλής κάθετα αποφεύγει δύο αντιπάλους, βγάζει σε θέση τετ α τετ το Ρούσσο που με τη σειρά του πασάρει πιο δίπλα του για τον ερχόμενο Αθανασιάδη Δημ., πλασέ του τελευταίου εν κινήσει άουτ.

69’ σέντρα του Αθανασιάδη Δημ. στο 2ο δοκάρι πάσα του Μωυσίδη και σουτ του Φερφέρη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

70’ μπαλιά ακριβείας του Ρούσσου και πλασέ του Φερφέρη, πάλι ο Καρακούσης λέει «όχι».

ΓΚΟΛ 2:1 στο 75’, ο Θεοφανίδης σε διεκδίκηση της μπάλας στη γωνία της περιοχής με τον Αστερίου πέφτει κάτω, η ρέφερι δίνει πέναλτι κι ο παθών παρά την προσπάθεια στη σωστή γωνία του τερματοφύλακα μειώνει στο σκορ.

80’ σουτ του Μαλλέ από 35 μέτρα στην αγκαλιά του Τσακμακίδη.

ΓΚΟΛ 2:2 στο 83’, ο Κριθηνίδης κινούμενος από θέση μέσα αριστερά κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση δύο αντιπάλων του και λίγο πριν μπει στην περιοχή με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του ανήμπορου ν’ αντιδράσει τερματοφύλακα της Προσοτσάνης.

86’ ο Αθανασιάδης βρίσκει μέσα στην περιοχή το Ρούσσο που σουτάρει πάνω στο Μαλλέ με μόνο κέρδος το κόρνερ.

89’ κάθετη του Περσιανλή και σουτ πάλι από το Ρούσσο εκτός περιοχής κι εκτός εστίας στη τελευταία φάση για τη φετινή σεζόν των «ροχιμπλάνκος».

Διαιτητής: Νικολαΐδου Φώφη.

Α’ Βοηθός: Ραβίκαλης Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Κορμούλης Φάνης, της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Τσακμακίδης, 2. Περσιανλής, 3. Παυλίδης, 4. Αθανασιάδης Δημ., 5. Αστερίου (76’ – 13. Μπολλγκούρι), 6. Φερφέρης, 7. Παπαδόπουλος (89’ – 16. Αναγνώστου), 8. Ρούσσος, 9. Καρακάσης (66’ – 12. Οικονόμου), 10. Κερασίδης & 11. Μωυσίδης.

ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ (Δημήτρης Θεοφανίδης): 1. Καρακούσης, 2. Κορδοκούζης, 3. Κριθηνίδης, 4. Γιάντσιος Π., 5. Μαλλές, 12. Κωνσταντινίδης, 7. Αντωνιάδης, 8. Δεβετζάκης, 13. Κομηλιώτης, 10. Θεοφανίδης (82’ – 14. Καμπόλης) & 11. Γιάντσιος Χρ.

  • Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ής αγωνιστικής έχουν ως εξής:
  1. Βώλακας-Σιταγροί 2:4 (35’&90’ πέν. Παναγιώτου / 2’ Μουζακίτης Π.-15’&36’ Παπαδόπουλος-25’ Μουζακίτης Κ.)
  2. Πανδραμαϊκός-Φωτολίβος 5:0 (6’ Υψηλός-23’&88’ Παυλίδης-60’ Ρέντος-70’ Μπαμπαλής)
  3. Προσοτσάνη-Αλιστράτη (1’&56’ Κερασίδης / 75’ πέν. Θεοφανίδης-83’ Κριθηνίδης)
  4. Καλλίφυτος-Άγιος Αθανάσιος 5:3 (10’&80’Kunchulia-52’ Καζάκης-62’ Παρουτσής-65’ Παυλίδης Δ. / 60’ Ανδρεάκης-78’ Σαλπτιγκτίδης-89’ Παπαδόπουλος Ν.)
  5. Δοξάτο-Καλή Βρύση 3:2 (8’ Κωνσταντινίδης Ηλ.-75’ Καραγιαννίδης-80’ Ζάχαρης / 20’ Γραμμάτης-90’ Παλτζίδης)
  6. Αμπελόκηποι-Πετρούσα 3:1 (31’&75’ Παπαδόπουλος-46’ Μιχαηλίδης / 40’ Γεωργιάδης)
  7. Καστρινός-Καλαμπάκι 0:7 (26’&85’ Τζιβανάκης-30’ Πέτρο-31’ Ντόβας-40’ Κασαπίδης-42’ Κωνσταντινίδης-51’ Στάικος)
  8. Χωριστή-Κάτω Νευροκόπι 1:3 (90’ αυτ. Μελενικιώτης / 60’ Κεσόπουλος-76’ Σέγκος-81’ Τσεπνίδης)

Πηγή: papalazarou-draminaspor.blogspot.gr

  • Ο ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ συγχαίρει την ομάδα του ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι εύχεται γρήγορη ει το δυνατόν (επ)άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Δράμας σε Καλλίφυτο-Κάτω Νευροκόπι-Άγιο Αθανάσιο-Καστρινό-Αλιστράτη.
  • Κέρδισαν εδώ και λίγες εβδομάδες την άνοδό τους από τη Β’, Κύργια-Δουμπέσας-Καλαμώνας-Νέα Αμισός, όπου μαζί με τον Ξηροπόταμο που δεν παρέμεινε στη Γ’ Εθνική και με τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 2 έως 11, θα συνθέσουν βάσει προκήρυξης της διοργανώτριας Αρχής τις 15 ομάδες της σεζόν 2018-2019 στην Α’.
  • Ραντεβού το 1ο Σάββατο του Ιουνίου στις 5:30μ.μ. στο γήπεδο της Δόξας λογικά, για το φινάλε της φετινής χρονιάς με την νταμπλούχο ΑΕ Καλαμπακίου να κυνηγάει το…τρεμπλ κόντρα στο ΓΣ Προσοτσάνης, που δε θέλει με τίποτα να…τριτώσει το κακό με τους τελικούς από το περασμένο Σεπτέμβριο. Όλα αυτά φυσικά θ’ απαντηθούν στο Super Cup της ΕΠΣ Δράμας, όπου ως γνωστόν τα έσοδα από τις εισπράξεις και τη μη αμοιβή διαιτητών και αξιωματούχων να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 28 Μάιος 2018 09:44)

 
Περισσότερα Άρθρα...
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
1365626
Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός